AKTUELNO

Častili se žestokim uvredama.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Posle velikog budžeta i lepih reči, da li se nešto promenilo u našem odnosu. Ja sam čuo da ste se vi uvredili kada sam vam ja dao 100 dinara za žurku, rekli ste da sam vam bacio novac. Da li je to tačno? - upitao je Tomović Cecu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je spomenuo 100 dinara? Ja sam rekla samoo da neću da mi bilo ko baca novac. Mene je više uvredilo jer si ti za preostali novac rekao da uzme ko nije uzeo. Zašto su ti drugi manje važni od ostalih? Ja povređena jesam zbog načina na koji si ti podelio novac - odgovorila je Ceca, a Tomović joj je uputio izvinjenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Ceca Kitić imala pitanje za Marka Janjuševića Janjuša. Košarkaš je započeo svoje izlaganje spominjanjem Dalile i Dejana Dragojevića, zbog čega je ušao sa njima u konflikt.

Da li možeš posle svega da priznaš kakvo mišljenje imaš o Miljani Kulić? - glasilo je pitanje za Janjuša.
Ja ne bih voleo da se o tome priča. Ne bih voleo da se moje dete tako proziva. To nije samo moje dete, to je dete i moje žene koja nije podržala moj ulazak ovde. Iznerviralo me to što me je juče Dejan prozvao da sam ja nešto nekome oprostio. Proziva me da me nema nigde poslednjih dana. Ja njuima ništa nisam loše rekao - započeo je izlaganje Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa strane ogovaraj koga hoćeš, mene zaobiđi. Ti si taj koji govori o porodici, a ovde provociraš. Veliki beogradski mangupe - rekao je Dejan.
Ja ovde nikoga nisam prozivao - rekao je Janjuš.
Janjuše, bio si napolju kada si prozvao ljude, a potom seo u studio u poslednji red. Pričao si o Ani i Davidu, komentarisao si na Instagramu. Sve si prozivao sa strane. Mogao si da se suočiš sa Dejanom, ali nisi. Ti si rekao nama sinoć da nam nećeš dati mira. Ko tebe ogovara sa strane? Ti si sedeo sinoć sa Zolom i ogovarao nas - rekla je besno Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što ste g*vna. Nisam vas ogovarao - rekao je Janjuš.
Ponižavaš druge mlađe od sebe. Ti si veliki humorista. Ti si nečovek, koji nije uspeo u životu ni u sportu. Neostvaren si. Štalaru jedan - uzvratio mu je Dragojević.
Vi ste ološi i loši ljudi - nastavio je Janjuš sa uvredama.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Marko Janjušević Janjuš

'