AKTUELNO

Banetova majka nije štedela reči, te je odlučila da progovori o potencijalnoj snajki i kako će se ponašati ukoliko njen sin odluči da stane sa njom na ludi kamen.

Prethodnih nedelja u ,,Zadruzi 3" imali smo priliku da pratimo pravu špansku telenovelu kada je u pitanju odnos između Ermine Pašović, Baneta Čolaka i Gagija Đogani. Kako je poznato, nakon što je Ermina zakoračila na velelepno imanje, procurila je informacija da je sa popularnim denserom imala aferu pre ulaska.

Iako svakim danom izlaze nove spekulacije i informacije, kontaktirali smo Banetovu majku, Jasminu Čolak, koja je obavila poziv sa sinom pred milionskim auditorijumom, tokom kog je iznela niz loših komentara o Pašovićevoj. Jasmina je razgovor započela onim što je zapazila tokom sinoćne emisije ,,Igra istine".

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam propratila sinoć, mnogo toga mi se nije svidelo, to neko njeno nametanje, bahato ponašanje, znam da joj nisam simpatična. Ne slažem se sa tim, ne kažem da ja biram svom sinu, ako stvarno devojka tako oseća, ali ne može da me uveri da su to iskrene emocije. Zaobilazi istinu, ne laže, nego prećutkuje mnogo toga. Smatram da je prava ljubav, pa da razumem, kao svi smo protiv, ali kao oni idu glavom kroz zid, meni se to ne čini kao prava ljubav. Oni su kao sad heroji, gruvaju neku priču, a zna se, neke informacije koje su izašle u javnost i bez tih nekih podataka, jednostavno kroz njeno ponašanje od ulaska i da ništa drugo o njoj se ne zna, tu ima toliko informacija koje nisu istinite, a onda ima i ono što okreće priče, priča jedno, pa drugo, spetljava se - započela je Jasmina.

Potom smo upitali Jasminu da li je imala priliku da se upozna sa Banetovom devojkom pre nego što je on ušao u Belu kuću i da li su imali kontakt, te nam je objasnila kako je izgledao njihov prvi susret.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se videle jednom, ali to je bilo na rastojanju kroz prozor, na blic smo se videle, ali se nikada nismo pogledale u lice. Eto, bila sam radoznala da vidim o kome se radi - tvrdila je Banetova majka, a onda je dodala šta joj najviše smeta u njegovom odnosu sa Erminom.
Smatram da neka odlučnost i istrajnost, baš kad je pričao sa Matorom, sve mu bude kristalno jasno, shvati da to pola nije istina i onda je pitao Matoru kako da ostane dosledan i da ostane istrajan u tome. Tu postoji neka prelomna tačna, da li ona ima moć ubeđivanja ili ima neki način, ali ne želim da tu neku uslovno rečeno krivicu, samo prebacujem njoj. Smatram da je i Bane kriv i da ima svoje greške. Ona je kao hobotnica pružila pipke, mene je izmanipulisala, sve prijatelje, ima kontakte sa ljudima, to se ona povezala, ali je igrala sve vreme na dva polja. Ona je donela Gagijeve poruke u kojima on njoj kao izjavljuje ljubav, da bi joj to bila ulaznica u Zadrugu. Zbog koga ona ulazi u Zadrugu? Kaže da nije jela, ni pila zbog veze od dvadeset dana, i ti kao ostavljaš sve ozbiljne stvari kod kuće... Ima sina, sve to nešto što je krupno u životu i ona odlazi u rijaliti zbog dečka kog zna dvadeset dana. Ona je ušla zbog ogromne ljubavi prema Gagiju. Kaže da je smršala dvanaest kila i od tolike silne ljubavi, i sad se setila da na putu od kuće do Šimanovaca, zaboravi zbog koga je došla, da bi se posle vadila na šok. Tako manipuliše i izmišlja, kune se tamo, strašno.

Foto: Facebook.com/Ermina Mina Pasovic, Pink.rs

Za kraj razgovora upitali smo Jasminu ukoliko dođe do toga da Ermina i Bane budu u vezi i nakon izlaska, kako će se ponašati.

Smatraću to svojim neuspehom, jer ja sam odgajila i Banetovog starijeg brata i njega. Ali ću se pomiriti sa tim, jer ja sam ipak njegova majka i volim ga, međutim, na to, ako bude ostao sa njom, gledaću kao na sopstveni gubitak - završila je Jasmina.

Autor: O. Bogdanović

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Jasmina Čolak

#Zadruga

'