AKTUELNO

Kulićku je povredilo to što se njena ćerka ponovo zbližila sa Zolom.

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju "Zadruga 3" postavljaju pitanja neće biti lako. To je bio slučaj i ove večeri kada je predstavnike sedme sile zanimalo kako Marija Kulić komentariše potencijalno pomirenje Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Marija je istakla da diže ruke od svoje ćerke i da ne želi da bilo šta zna o njenom odnosu sa Zolom. Zbog teških reči koje je Marija izrekla, Miljana je jecala u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad neko priča sa nekim i kad sa njim leži u krevetu, to je pomirenje. Dokazala je da ima obraz đon, da nema dostojanstva. Rekla je sve najgore o sebi. Ja imam još dve ćerke, ja sam sve i svašta proživela ovde zbog nje, od sada dižem ruke od nje. Mene Miljana i Zola više ne zanimaju, već ono zlatno dete i moje dve ćerke. Neka radi šta hoće, neka se skida gola, neka ima ovde s*ks. Miljana me više ovde ne zanima. Ona mene više ne interesuje, nema šta više da se ja odričem od nje. On prelazi preko udarca? Zašto? Iz koristi! Jedva čekam da zaboravim i na njih i na njihovu vezu. Neka mi se ne obraća, ja imam svoj život - pričala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam pomirila sa njim, niti smo se poljubili, samo smo pričali. Ona je mene pljunula u apartmanu, ovde me vređa non-stop - pričala je Miljana jecajući.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom ovoga, oglasio se i Zola koji je istakao da će se boriti za Miljaninu ljubav, ali tek po izlasku iz Bele kuće.

Ovo je strašno. Ne mogu da verujem da jedna majka ovo sebi može da dozvoli. Možda bi isto bilo da je moja majka ovde. Ona je došla sa mnom, na moju inicijativu da popriča. Nismo se poljubili, samo smo pričali. Spustili smo loptu. Ja sam spreman da se borim za sve što se tiče nas dvoje. Mislim da je to veoma teško da budemo ovde zajedno. Što se tiče pomirenja ovde, ako uplovimo u još jednu vezu, mislim da će onda biti definitivno kraj. Mislim da će sve biti gore i gore, upravo zbog ovih stvari. Neću dopustiti da se bilo ko meša u naš odnos. Verujem da ćemo uspeti, ali od ljubavi ovde između nas dvoje nema ništa. Kada izađemo odavde daćemo jedno drugome šansu, tek ću se tada boriti za tu ljubav. Nju (Mariju) najviše plaši jer Miljana i ja nećemo da živimo u Nišu, već na periferiji Beograda ili u Republici Srpskoj. Vidite da se ona njoj u sve živo meša. To je neka majčinska ljubomora - ispričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'