AKTUELNO

Sve ispričao!

Aco Pejović i Nenad Knežević Knez zajedno su odrastali i išli u muzičku školu, što malo ljudi zna. Pesma koja je Kneza proslavila bila je "Da l' si ikad mene voljela", a Pejović je sada ispričao kako je ta pesma nastala.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

To je sasvim tako slučajno ispalo, mi smo pobegli sa časa, Knez, Srđan M. mislim da je bio, još dvojica, trojica drugara koji nisu poznati javnosti. I otišli smo tad, Knezov pokojni otac Mili je imao bend "Entuzijasti" i onda su oni ostavili instrumente u nekom podrumu zgrade, Knez ukrao ključ, sve smo povezali i svirali. Pošto smo mi neuki, za mene je ta klavijatura koju je imao bila špansko selo, bila je podignuta za pola tona, ali ja to nisam znao, i to škripi. I onda smo šibicu zaglavili i taj tonalitet je tako dobijen - ispričao je Aco u emisiji "Amidži šou".

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Deda mu se toliko smejao za tu pesmu, da to nikad neće biti hit i onda se on prijavio za neki festival, on je bio pretposlednji ili poslednji, ta pesma je tek kasnije postala hit - otkrila je Kneževa ćerka Ksenija, inače pevačica ženskog benda "Hurricane".

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Autor: N.V.

#Aco Pejović

#Ksenija Knežević

#Nenad Knežević Knez

'