AKTUELNO

I ovaj utorak od 23 časa rezervisan je za jednu od najglednijih emisija na TV Pink 'Amidži šou', a Ognjen Amidžić se potrudio da vam spremi noć za pamćenje.

U studio kod Ognjena ove nedelje dolaze Nataša Bekvalac i Sloba Radanović, spremni da odgovaraju na sva škakljiva pitanja i sulude izazove.

Nataša Bekvalac obradovala je svoju vernu publiku kada je zakazala veliki koncert u beogradskoj „Štark“ areni na Dan zaljubljenih, 14. februara sledeće godine, pod simboličnim nazivom „S.O.S. za ljubav“. Koncertom pred beogradskom publikom, Nataša će obeležiti 20 godina karijere, a pripreme za najozbiljniji poduhvat do sada su uveliko u toku. Ona sa svojim timom pažljivo priprema dvočasovni repertor, kada će otpevati hitove koji su obeležili njenu karijeru, zatim kostime, scenografiju i koreografije. O svim detaljima svog solističkog koncerta, Nataša će govoriti upravo u emisiji „Amidži šou“.

Osim o tome što joj je karijera trenutno na vrhuncu, o čemu svedoče milionski pregledi njenih pesama na Jutjubu, Nataša će, kao i uvek, sasvim iskreno govoriti i o svom privatnom životu. Kako je sama izjavila, tim koji radi na pripremi koncerta imao je jedan uslov – da se pevačica ne zaljubi do tog 14. februara 2020. godine. Poznata po ljubavnom životu, Nataša, koja ima tri braka iza sebe, otkriće da li se povinovala ovom uslovu i šta će se dogoditi ukoliko čoveka svog života upozna pre zakazanog koncerta. Pored ljubavnog života, Ognjen će se sa Natašom dotaći i njenog majčinstva, a popularna pevačica moraće da odgovori na nimalo laka pitanja i izazove koje je voditelj pripremio.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ni Sloba Radanović nema ništa manje buran ljubavni život. Glavna tema u svim medijima je i dalje njegov ljubavni trougao iz „Zadruge“, a posebno je zanimljiv njegov odnos sa bivšom suprugom Kijom Kockar. Nakon pisanja da ga je Kija fizički napala u njegovom stanu, Sloba će u emisiji „Amidži šou“ ispričati šta se zaista dogodilo te noći i u kakvim je sad odnosima sa Kockarevom. Kako se sad piše da je u vezi sa udatom ženom i da je ona razlog što ga je Kija navodno napala, Sloba će staviti tačku i na te spekulacije ovog utorka kod Ognjena. S obzirom na to da vredno radi na karijeri, Sloba će u emisiji „Ami G Show“ promovisati i svoju novu pesmu „Bivši“, što će biti i televizijska premijera spota. Kome je posvećena ova pesma, Sloba će otkriti upravo u razgovoru sa Amidžićem.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Očekuju vas brojna iznenađenja, što je dovoljan razlog da budete uz vašu omiljenu lejt najt emisiju „Amidži šou“ u utorak 19. novembra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Amidži Šou

#Nataša Bekvalac

#Ognjen Amidžić

#Sloba Radanović

'