AKTUELNO

Srećna i ispunjena.

Dragana Mitar večeras je organizovala proslavu povodom petog rođendana njenog sina, ali i promociju nove pesme koja nosi naziv "Baš zato". Za portal Pink.rs, Dragana je izjavila kako trenutno nije stigla da završi spot do kraja, a onda se dotakla i emotivnog života.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Večeras slavimo peti rođendan mog sina i premijerno večeras puštam pesmu. Spot nismo stigli da montiramo ceo, imamo samo neke kadrove spota. Mislim da će spot da ugleda uskoro svetlost dana. Pesma je za mlađu publiku, za kola, za vožnjicu... - govorila je Dragana.

Iza Dragane Mitar nalazi se veoma buran period. Naime, nju je pre nekoliko meseci dok je bila sa sinom na moru, iz stana u beogradskom naselju izbacio otac njenog deteta Siniša Dragutinović. Dragana je za Pink.rs rekla da se situacija sada smirila, ali i da je sa Sinišom svela komunikaciju na minimum.

Foto: Facebook.com

Ovako kod mene privatno, čekam da zvanično dobijem papir i da napravim žurku. Pošto prave žurku kada se venčaju, ja ću da napravim žurku kada se razvedem. Lepo mi je. Stabilizovale su se neke stvari, uživam sa svojim sinom i ispunjena sam. Ja sam sada sve prepustila advokatima da rešavaju. Ja nemam nikakvu komunikaciju sa njim, osim što moram oko deteta. Više nije vredan pomena - priča Mitrova.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Na ovoj proslavi pojavio se i čuveni Edo iz Novog Pazara koji je postao javnosti poznat po aferi "torta" koja je bila u drugoj sezoni "Zadruge" kada je Dragana bila stanovnik Bele kuće. Ona ovom prilikom nije želela da otrkije da li su njih dvoje u vezi, ali je istakla da je na ljubavnom polju ispunjena.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Pa jesam, emotivno sam sada ispunjena. Hoću malo privatni život da sklonim od medija. Lepo mi je, ulepšava mi život. Ja sam jedna srećna, zadovoljna i ispunjena žena. Sredila sam i liniju, koliko su me samo kiritikovali... Želim ovu godinu da zaboravim, pošto mi je bila ružna - izjavila je Dragana za kraj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati ceo intervju sa Draganom Mitar.

Autor: S.K. / R.L.

#Dragana Mitar

'