AKTUELNO

Ponosna na svoj uspeh!

Danijela Karić i Elena Risteska i njihova duetska pesma “Srca se pogreše” izabrana je  da predstavlja Srbiju ove godine na OGAE Video Contestu. Takođe, ova pesma je izabrana kao numera sa najviše glasova od OGAE kluba naše zemlje.

OGAE su zvanični evrovizijski klubovi koji započinju svoje postojanje od 1984. godine. 42  zemlje za sada imaju svoj klub. Pomno prate evrovizijska dešavanja i organizuju svoja online takmičenja. To takmičenje služi kao druga šansa svakoj zemlji koja je imala nacionalno finale. Mogu poslati neku drugu dobro plasiranu numeru koja nije otišla na Evroviziju.

Foto: Printscreen YouTube/ DANIJELA KARIC

Trenutno završeno tamičenje OGAE Song Contest 2019 je takmičenje na kom članovi klubova glasanjem biraju pesmu iz protekle godine koja nije imala nikakve veze sa Evrovizijom, a to zaslužuje.

Na ovom takmičenju se bira najbolji video, odnosno spot godine. Srbija na ovom takmičenju učestvuje već 13 godina. Prošle godine nas je predstavljala Sara Jo sa videom za pesmu "Lava" i osvojila je 17. mesto od 24. Ovo je anketa koju su napravila najpoznatija evrovizijska novinarska ekipa i ovi glasovi u anketi nemaju uticaj na krajnji rezultat, jer na ovim takmičenjima ne glasa narod nego članovi ovih klubova dele svoje glasove po evrovizijskom sistemu.

Danijela i Elena se nalaze na fantastičnom drugom mestu! Nije isključivo da bi mogle i da pobede do kraja glasanja koje je 1. decembra.

Inače, pesma “Srca se pogreše” je Danijelin rođendanski poklon od supruga Ivana Mileusnića, a pesmu je uradila Sara Milutinović, dok je aranžman radio Makedonac Darko Dimitrov.

Foto: Printscreen YouTube/ DANIJELA KARIC

- Posebno mi je drago što je ova pesma bila meni poklon za rođendan od mog supruga. Ne kažu uzalud da sve stvari koje se urade sa ljubavlju uvek nađu najlepši i najbolji put do srca publike. Pesma je stvarno postala pre svega veliki radio-hit, a sada još i ovo. Ako ništa drugo zbog ovoga će pesmu i spot videti još više ljudi i jako sam srećna zbog toga jer znam da je veoma kvalitetna pesma i da propagira jednu zdravu i dobru muziku - poručila je Danijela Karić.

Autor: Pink.rs

#Danijela Karić

'