AKTUELNO

Žurka je bila na zavidnom nivou, a ono što je atmosferu dovelo do usijanja jeste kad je Ceca zapevala sa muzičarima i pratećim vokalima iz benda.

Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece RažnatovićVeljko u nedelju uveče je proslavio momačko veče u porodičnoj vili na Dedinju. Najbolji prijatelji budućeg mladoženje upriličili su ovu proslavu i veselili su se sa njim do zore.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Za odličnu atmosferu pobrinula se pevačica Dragana Rakčević, atraktivna pevačica Sandra Afrika koja je bila iznenađenje momačke večeri. Žurka je bila na zavidnom nivou, a ono što je atmosferu dovelo do usijanja jeste kada je Ceca zapevala sa muzičarima i pratećim vokalima iz benda.

Foto: Instagram.com/ljubanvidovichofman3157

Ceca je oduševljena što je prisustvovala slavlju svog naslednika i uveličala ga svojom pesmom, a lavinu emocija koje je doživela i dalje prepričava prijateljima.

Ceca je Veljkova kraljica i nije ni pomislio da pravi momačko veče bez nje i njene pesme. Svi znamo koliko su vezani njih dvoje neraskidivom vezom, a izuzetno je dirljivo bilo gledati majku i sina zagrljene dok zajedno pevaju pesmu "Ličiš na moga oca", koju uvek posvećuju Arkanu, dok se njoj slivaju suze od sreće što je dočekala dan da oženi sina kojem je kroz život morala da bude i otac i majka. Cecu smo u jednom momentu podigli na sto i tada je izuzetno emotivno izvela pesmu "Nagovori majka svog jedinca da se ženi" - otkriva jedan od Veljkovih najboljih drugara.

Inače, Ceca je zbog sinovljeve proslave žurila da doputuje iz Beča posle nastupa koji je imala u subotu, a samo posle nekoliko sati sna, pevačica se bez šminke i elegantne toalete pridružila sinu jedincu na momačkoj večeri. Od vatrometa koji su Veljku obezbedili drugari iz detinjstva, koji su zapalili na krovu vile, paralo se nebo skoro pola sata i sve komšije su posmatrale šta se dešava u Ljutice Bogdana.

Deda Sloba u Žitorađi sprema pečenje i rakiju za svadbu

Do svadbe decenije ostalo je manje od nedelju dana i pripreme u porodicama Ražnatović u Beogradu i Rodić u Titelu se finaliziraju. Crkveno venčanje budućih mladenaca Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića obaviće se u nedelju, 24. novembra, u Hramu Svetog Save, a onda će na svadbenoj ceremoniji u najvećoj sali hotela "Hajat" upriličiti i građansko venčanje. U domaćinstvu Cecinih roditelja u selu Žitorađa sve je u znaku predstojećeg venčanja, a deda Sloba sprema pečenje i najbolju domaću rakiju za svadbu svog prvog unuka Veljka, kojem je mnogo privržen.

Autor: Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'