AKTUELNO

Drug tenisera razotkrio njegove namere!

Ćerka poznatog folkera Milana Topalovića Topalka, Helena (22) udaje se za bosanskog tenisera Damira Džumhura (27). Helena i najbolji bosanski teniser u vezi su pet meseci, a trenutno uživaju na Maldivima. Kako otkriva Damirov drug, sportista planira da na tom ostrvu zaprosi pevačevu ćerku.

- Damir je smuvao Helenu u junu, ali je to krio od nas jer je tada bio u vezi sa blogerkom Zoranom Jovanović! On je zapravo prevario Zoranu sa Helenom i bio je ubeđen da je to veza na veče. Međutim, nastavili su da se viđaju i tek krajem leta mi je priznao da je odlepio za Helenom. Tada je i raskinuo sa Zoranom. Oni su nastavili da se viđaju tajno čak i kada je teniser bio slobodan - priča izvor.

Foto: Instagram.com/helena_topalovic, Instagram.com/damirdzumhur

- Helena je priznala Damiru da je i ona u početku mislila da će to biti samo letnja avantura. Zato ga je zamolila da o tome ne pričaju javno dok ne budu sto posto sigurni u ljubav. Ona i ne sluti da se Damir toliko zaljubio da je na Maldive poneo prsten, kojim planira da je zaprosi! Rekao mi je da mu se smučilo da menja devojke i da je definitivno rešio da se skrasi. Ponovio mi je da ga je Helena privukla kao nijedna do sada, da mu njom nikad nije sa dosadno i da je siguran da je ona žena njegovog života. Ubeđen je da će mu reći ,,da" - završava sagovornik.

Da imaju ista interesovanja, oni pokazuju i na Instagramu. Oni obožavaju da putuju, pa su tokom pet meseci veze zajedno bili u Italiji, Turskoj i sada na Maldivima. Dele i strast prema ekstremnim sportovima, pa su se oboje pohvalili kako skijaju na vodi, a Helena je pored snimka napisala: "Rodila me majka za sve".

Topalko ćuti Damir i Helena nisu odgovarali na pozive, ali javio se Topalko. ,
,- Ne pričam ni o svom privatnom životu, a kamoli o ćerkinom - kratko je rekao Helenin otac.

Autor: Pink.rs

#Helena Topalović

#Milan Topalović Topalko

'