AKTUELNO

Posle emotivnog brodoloma koji je doživela s Stjepanom Hauserom, Rozga je, kako se priča, ponovo srećna i zaljubljena.

Otkako je pre dve godine raskinula emotivnu vezu s Stjepanom Hauserom, na ljubavnom planu hrvatske pop zvezde Jelene Rozge nije bilo značajnih pomaka sve do letos kada je, kako se šuška, otpočela romansu s dvanaest godina mlađim Beograđaninom!

Foto: Instagram.com

Kako piše magazin "Story", ovog markantnog mladića, kojem je navodno slala osmehe u prvom redu jednog beogradskog kluba u kojem je nedavno nastupila, Rozga je upoznala preko zajedničkih prijatelja na jednom gradskom događaju, a posle višenedeljnog dopisivanja pristala je da sa njim izađe na večeru. Za sada javnosti nepoznati mladić, sa kojim od ovog leta održava vezu na daljinu, bavi se konsaltingom, a kako vreme odmiče, sve se bolje slažu i viđaju se koliko-toliko često.

- Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, prvih nekoliko meseci veze ređe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živeo i radio u više evropskih gradova i tek skoro se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspeli da opstanu.- Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem - on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Posle Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - ispričao je izvor blizak Rozgi i dodao:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cenu ne otkriva da je sa njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vreme neće biti spremna da javno istipu i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da obelodane vezu - zaključuje izvog magazina "Story".

Iako su, kako se priča, svi na nastupu primetili dotičnog mladića i Rozgino koketiranje s njim, pevačica je i dalje ostala pri stavu da se na njenom emotivnom planu ništa nije promenilo.

- Ništa ne krijem, pa ni svoj ljubavni život. Jednostavno, sada nemam ništa novo da otkrijem - bilo je sve što je želela da kaže Rozga.

View this post on Instagram

Zelim vam lijepu nedjelju❤️

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Autor: Pink.rs

#Jelena Rozga

#Stjepan Hauser

#pevačica

'