AKTUELNO

Seve sve priznala!

Regionalna zvezda Severina Kojić održaće 23. novembra veliki solistički koncert u beogradskoj Areni, čemu se veoma raduje. S obzirom na to da porodica njenog supruga živi u Beogradu, nema sumnje da će joj oni pružiti podršku, a sada je i sama pevačica otkrila kako se kaže sa legenarnim Draganom Kojićem Kebom i njegovom suprugom Oljom.

Foto: Dejan Milićević

Od prvog dana kada sam ušla u njihovu porodicu, svi su predivni prema meni, to je stvarno pravi blagoslov. Oni su me prihvatili kao njihovu ćerku. Igorova mama mi je jednom prilikom rekla da ima osećaj kao da sam ceo život provela sa njima, a to mi mnogo znači. Sa njima je uvek veselo i kod njih se uvek osećam kao kod kuće. Moj svekar obožava da kuva i najčešće mi pravi da nešto gricnem, male zalogajčiće pune ljubavi. I moj sin mnogo voli kada Keba kuva - ispričala je Severina, koja je priznala da njen suprug i ona i dalje rade na potomstvu:
Naravno da želim da budem majka, radimo na tome i dokle god ima nade, radićemo. O meni se pišu razne stvari i često ne mogu da prepoznam osobu o kojoj čitam u novinama.

Foto: Instagram.com/severina

Autor: Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Severina Kojić

'