AKTUELNO

U potpunosti je posvećena svom sinu jedincu, ali i muzičkoj karijeri.

Početkom marta pevačica Aleksandra Prijović postala je majka dečaka kojem su ona i njen suprug Filip Živojinović dali ime Aleksandar. On je istog trenutka postao centar njihovog sveta, a kako pevačica kaže, mnogo toga se od tada promenilo.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Kada mi dođe sada da otputujem negde na dva dana, nema više toga... Ne mogu više da odem kad i gde hoću, niti ja želim da idem - meni je najlepše kada sam sa njim kod kuće i to je ljubav moja najveća na svetu - priznaje Aleksandra, a ekipu "Premijere" zanimalo je na koga mali Aleksandar liči.

- Fizički na Bobu (smeh). Karakterno... Nekako je u svom svetu, što znači da je na Filipa. Zovem ga sto puta, ne sluša... Kada gleda nešto, ne zanima ga ništa, tako i Filip.

Foto: TVPink Printscreen

Folkerka će u najluđoj noći pevati u prestonici, a već zna koga će prvo poljubiti kada kazaljke budu otkucale ponoć i zvanični početak 2020. godine.

- Poslednje tri, četiri godine kako smo zajedno, ljubim Filipa prvo, tako da će biti i ove isto - otkrila je Aleksandra i priznala da bi volela da sa njom na nastupu bude i sin.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

'