AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu istorijskog spektakla.

Večerašnja epizoda “Crvenog meseca” donosi nove napetosti u životima glavnih junaka, posebno otkako je porodica Ružičić donela odluku da raskine Teodorinu veridbu. Petar zahteva od majke da zna šta se dešava, Jelka saopštava Stojanu da venčanja neće biti, a Teodora provodi vreme sa fotografom Samsonom, koji je pronalazi na imanju njene porodice, na kom se sakrila.

Shvativši da se nešto dešava u kući, Petar se suočava sa majkom Verom i želi da konačno sazna šta se to dešava u porodici bez njegovog znanja.

Dosta mi je prećutkivanja u ovoj kući! Uvlačite me u neke stvari za koje ni sam ne znam šta su! Ili ćeš sad lepo da mi kažeš sve što znaš ili idem kod oca, pa ću sa njim da razgovaram! – vikao je Petar na Veru.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuvši njihovu raspravu, Jovan dolazi u salon i kaže Petru da će mu on dati sva objašnjenja.

Ako te nešto zanima, pitaj onog ko u ovoj kući odlučuje – izričit je bio Jovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se nešto događa, saznala je i Nikolina majka Jelka, dok je Stojan potpuno nesvesan situacije sa veridbom.

Šta to pričaš? – pitao je zbunjeno Stojan.
To Stojane, da ja nisam tupava. A ti onda razmisli o sebi, jer ti očito ne razumeš da su Ružičići otkazali venčanje, a nama ni reči – govorila je Jelka na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je odlučila da neko vreme bude sama u porodičnoj vikendici, Teodoru iznenada posećuje Samson. Dok su sedeli u bašti, Teodora ga oslovljava Nikolinim imenom i deluje potpuno lucidno.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola, gde ćeš? Jel si krenuo po šam rolnicu? Ako jesi, donesi nam onu jednu da podelimo, baš mi se jede nešto slatko – rekla je Teodora Samsonu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Teodora poludela, kako će Stojan reagovati na raskidanje veridbe i šta će Petar uraditi nakon razgovora sa ocem, saznaćete u 34. epizodi serije “Crveni mesec” večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#Miloš Đurović

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Televizija Pink

#serija

#serija Crveni mesec

'