AKTUELNO

Nije mogla da ostane nema na optužbe mladića koji nju i njenu ćerku već godinama negativno komentariše i vređa.

Velika buka digla se nakon što je trajno uklonjen Jutjub nalog Petra Ivanovića, koji je među Jutjub publikom poznatiji kao Don Petar. On je za to što mu je preko noći ugašen kanal koji je pratilo 40.000 ljudi koji su njegove videe pregledali čak deset miliona puta okrivio, kako je rekao, "Kardašijanove za siromašne", u čemu su mnogi prepoznali Lunu Đogani i Anabelu Bukvu, koje su mu "na tapetu" već dve godine.

Foto: Instagram.com/don_petar, Pink.rs, Pritnscreen You Tube

Naime, posle prve "Zadruge" Don Petar se priklonio Kiji Kockar, dok je svaku priliku na društvenim mrežama, pa čak i u emisijama, koristio da Lunu negativno komentariše. Takođe, veliki je skandal nastao kada je Petar posetio Lunin butik na Novom Beogradu i tom prilikom, kako je bivša zadrugarka rekla, pokušao da zapali isti. Luna mu je s vremena na vreme odgovarala na prozivke, a sada, kada ih je optužio za ukidanje Jutjub naloga, odgovorila je Anabela.

- Mi da smo hteli time da se bavimo, odavno bismo se pozabavili. Godinama nas je ponižavao i ne znam šta bi nas sprečilo da smo hteli time da se pozabavimo - istakla je Anabela, a potom dodala:

Foto: TVPink Printscreen

Ovo je još jedna lažna manipulativna priča u korist ličnog marketinga. A je l' umete vi da postojite bez Lune? To je pitanje za mnoge koji učestvuju u ovoj smešnoj, već odavno provaljenoj igri. Mi već dve godine trpimo teror zarad nečije promocije - zaključila je pevačica, dodajući da ona "ne ratuje ni sa kim".

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Don Petar

#Luna Đogani

#Zadruga

'