AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Zadrugari su večeras dobili priliku da iznesu mišljenje o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli i nominuju nekog od njih dvoje za izbacivanje. Ubedljivu ''pobedu'' većinom glasova svojih cimera dobila je Miljana, koja je na kraju prokomenatarisala ovu odluku.

Moj način igre je ovo što ja radim. Apsolutno sam imuna na komentare. I te kako sam se razočarala u neke ljude, volim Milicu Kemez, volim Taru, volim Gavrića na neki način. Sani mi je drag u poslednje vreme, za divno čudo. Izvinila bih se teta Bosi i Lazarevim prijateljima zbog poniženja, neće više biti. Nemojte previše lično da shvatite - rekla je Miljana, a onda je ustao Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivao sam da neću večeras biti u izolaciji. Niko nije u mojoj glavi, na vama je da sudite. Da li vi mene smatrate normalnim, ja sam na sve uslove pristao da bih dokazao neku ljubav, koju ona nije uspela da vidi, ne znam šta da kažem, sve mi se skupilo - nadovezao se Čolić.

Voditelj Ognjen Amidžić je nakon podigao zadrugare koji su tokom protekle nedelje dobili najmanje glasova publike, a to su bili Ermina Pašović, Stefan Milošević, Ceca Kitić i Vladimir Adžić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je spustio ostale zadrugare, Ognjen je obavestio da su Ceca i Vladimir imali isti broj glasova i da će se zajedno naći u duelu za opstanak sa Miljanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Miljana Kulić

#Svetlana Ceca Kitić

#Vladimir Adžić

'