AKTUELNO

Ostanite celog dana uz Pink.rs i pratite iz minuta u minut sve najzanimljivije detalje sa venčanja Veljka i Bogdane!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić izgovoriće danas sudbonosno "da". Nakon saopštenja da će naredne godine postati roditelji, Veljko i Bogdana rešili su da se zavetuju na večnu ljubav, a naši izveštači sa terena pratiće sve što se bude dešavalo na, kako su je mnogi nazvali, svadbi decenije.

Foto: Promo

Ekskluzivni snimci i fotografije ispred doma Ražnatovića, Hrama, iz Titela i Hajata stizaće iz minuta u minut, dok će u 14 časova na televiziji Pink emisija "Premijera - Vikend specijal" prenositi uživo sve detalje sa svadbe!

Foto: Pink.rs

08:30 - Ispred i u domu porodice Ražnatović trenutno se užurbano pripremaju kako bi krenuli u Titel po mladu, a postavljena je i poslednja dekoracija na impresivnu kapiju, koja je pre nekoliko dana zamenjena na vili na Dedinju. Takođe, ispred kuće su već zasvirali i muzikanti.

Foto: Pink.rs /S. Kuvekalović

09:20 - Bogdana se uputila u Titel! Cecina snajka odlučila je da i poslednje veče kao devojka provede u vili na Dedinju, a nakon što su joj jutros napravili frizuru i našminkali je, ona je krenula u svoj porodični dom.

Foto: Pink.rs

09:55 - Rodići su spremni da dočekaju Ražnatoviće! Kapija okićena, čekaju se svatovi.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

10:00 - Kumovi Ražnatovića stigli u njihov porodični dom, vrše se poslednje pripreme pred polazak mladoženje u Titel.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

10:28 - Mlada stigla u Titel! Bogdana stigla u porodični dom, gde će se spremati i sačekati svatove. Kako se može videti, ona na glavi ima krunu, a kosa joj je skupljena u punđu.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

10:33 - Stigao autobus ispred vile na Dedinju! Ovim autobusom će svatovi biti prevezni do Titela, gde će obaviti sve običaje pre nego što se upute u Hram Svetog Save na venčanje. Ono što je zanimljivo jeste što se na belom autobusu nalaze veliki inicijali imena Veljka i Bogdane, u zlatnoj boji.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

10:45 - Trubači zasvirali Cecinu pesmu "Popij me kao lek" ispred kuće Rodića u Titelu, veselje počelo!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

10:50 - Ispred kuće Ražnatovića na Dedinju parkirana luksuzna limuzina kojom će se mladenci dovesti do Hrama Svetog Save u Beogradu, gde će izgovoriti sudbonosno "da".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

11:09 - Ispred kuće Ražnatovića: Mladoženja je izašao ispred svoje vile, gde se nalazi veliki broj gostiju, kao i trubači. Ispred kuće je izašla i Veljkova majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, kao i njegova sestra Anastasija, a potom su ušli u autobus i krenuli u Titel po mladu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

11:45: Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan spremno dočekuju svatove u drugoj kući, koju su inače dali Veljku u miraz, dok će mlada dočekati svatove u domu u kom je odrastala.

12:30 - Mladoženja sa svatovima stigao u Titel! Sada će obaviti sve običaje kako tradicija nalaže, a prvi je da mora da puca u jabuku. Ono što je iznenadilo sve jeste da je Veljko pogodio jabuku iz prve! Nakon toga se njegova majka Ceca prekrstila i popila rakiju, da bi potom ušli u kuću kod mlade.

Foto: Pink.rs

ARKAN IZ ŠESTOG PUTA POGODIO JABUKU! Taj detalj sa svadbe svi pamte!

Pre tačno 24 godine, 19. februara 1995. godine, održana je svadba veka na kojoj su sudbonosno "da" izgovorili Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović. Ceca i Željko ispoštovali su sve običaje, pa je ispred mladine kuće u Žitorađi bila jabuka koju je mladoženja trebalo da pogodi. Arkan je bio vojnik vešt sa oružijm, ali jabuku nije pogodio iz prvog puta već iz šestog.

12:52 - EKSKLUZIVNO! Prva fotografija mlade u Cecinoj venčanici! Bogdana blista!

Foto: Printscreen

14:00 - Mlada je kupljena! Veljko i Bogdana izašli zajedno iz kuće i krenuli put Beograda, gde će se u Hramu Svetog Save zavetovati jedno drugom na večnu ljubav.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Instagram.com

15:40 - Mladenci stigli ispred Hrama Svetog Save! Veljko i Bogdana će se u svečanoj kripti zavetovati jedno drugom na večnu ljubav!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

16:55 - UPRAVO VENČANI! Veljko i Bogdana se pred Bogom u Hramu Svetog Save zavetovali na večnu ljubav!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

17:15 - Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija stigle su u Hajat, a kako saznajemo, mladenci su već unutra. Gosti polako već pristižu.

Foto: TVPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

18:00 - Zvanice polako, ali sigurno pristižu u Hajat na gala proslavu svadbe decenije. Među gostima koji su do sada stigli našli su se direktor i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i njegova supruga Milica Mitrović, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, zatim su se tu našle zvezde sa estrade Aco Pejović, Marina Visković, Sanja Đorđević sa porodicom, Snežana Đurišić, Radiša Trajković Đani, Sanja Marinković, Milan Kalinić i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

19:00 - Veljko i Bogdana obavili građansko venčanje. Veljkova izabranica je od danas i zvanično Bogdana Ražnatović.

Foto: Instagram.com

19:24 - ONA JE UHVATILA BIDERMAJER! Bogdana Ražnatović ispoštovala je i običaj bacanja bidermajera, a njega je uhvatila Tara, najbolja drugarica Anastasije Ražnatović, Veljkove sestre.

19:45 - Bogdana i Veljko odigrali prvi ples uz pesmu Džastina Timberlejka ''Mirrors''. Bogdana je presvukla Cecinu venčanicu. Od njene venčanice zastaje dah.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

20:10 - Mladoženjina majka Ceca izašla je pred okupljene novinare i priznala koliko je ushićena zbog najsrećnijeg dana u životu svog sina! Tom prilikom osvrnula se na običaje koje je Veljko danas ispoštovao, kao i na to kako je reagovala kada je snaju videla u svojoj venčanici, koju je na sopstvenom venčanju ponela pre tačno 24 godine.

Foto: Pink.rs

- Baš sam bila raznežena, ja sam je i pre toga videla u venčanici, a osećam se sjajno, dovoljna je ta jedna reč da sve opiše! Imali smo izmiksane običaje, zato što nam je kum sa Kipra, i cela njegova porodica je došla, a tamo je običaj da ga kum oblači, brije, parfemiše i to mi je bilo jako slatko, zašto da ne izmiksamo običaje - objasnila je Ceca.

20:15 - Svoje impresije sa pripadnicima sedme sile podelila je i mladoženjina sestra Anastasija Ražnatović.

- Poželela sam mu mir, sreću, blagostanje i sve ono što dolazi uz uspešan brak. Nemamo tremu, svi smo toliko iščekivali da dođe ovaj dan. Veljkova želja je bila da se ispoštuju svi običaji, on je jako želeo da oženi Bogdanu, mislim da su to svi videli, zaljubljeni su, srećni i to se vidi. U crkvi sam plakala kao kiša, ja kad sam je videla u venčanici kako ulazi, nisam mogla da zaustavim suze, to su bile suze radosnice, bila sam jako emotivna.

Foto: Pink.rs

21:17 - U sali "Hajata" vlada uzavrela atmosfera! Svojim hitovima goste je na noge brzo digao Radiša Trajković Đani, kojeg su kitili evrima.

Foto: Printscreen Instagram

23:30 - Luda žurka kod Ražnatovića i dalje traje! Mladenci su isekli tortu od neverovatnih 70 kilograma, a potom sve začinili sočnim poljupcima! Trudna Bogdana je, inače, zasijala u trećoj po redu venčanici.

Foto: Printscreen Instagram

00:50 - Uzavrelo svadbeno veselje Ražnatovića upotpunili su trubači i balerine, koje su odigrale labudovo jezero.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#svadba

'