AKTUELNO

Iznenadiće vas!

U srpskoj prestonici juče je održana "svadba decenije", kako su je mnogi nazvali, a Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić izgovorili su sudbnosno "da". Nakon venčanja u Hramu Svetog Save, upriličena je gala proslava u hotelu "Hajat", a sve zvanice su bile i više nego vesele.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Stanislav Nedelja

Jedna od najveselijih bila je Anastasija, Veljkova sestra, koja nije skrivala sreću zbog toga što se njen brat oženio, a u jednom trenutku je čak i skinula cipele jer nije želela da joj smetaju dok se veseli.

Inače, za Pink.rs Anastasija je ispričala da je kumovala upoznavanju Bogdane i njenog brata, a pored toga i priznala da je jedina plakala na crkvenom venčanju.

- Ja sam nju prvi put ugledala na Kopaoniku, ja sam joj prišla, nisam je poznavala, i rekla "Jako si lepa i mislim da si ti za mog brata super devojka. On je lud, mora da se smiri i imam osećaj da si ti dobra devojka za njega". Ona je rekla "Ali mi se ne poznajemo" i ja sam rekla da ću sve to srediti. Kada su se upoznali, ona ga je malo šikanirala, njemu to nije prijalo, bio je preneražen, jer je navikao da sve devojke padaju njemu pod noge. Sledećeg puta sam ih ponovo spojila, njoj sam rekla da spusti loptu, čak je to bilo da su se prvi put poljubili u Hajatu i spojili se i više se nikad nisu razdvojili. U crkvi sam plakala kao kiša, ja kad sam je videla u venčanici kako ulazi, nisam mogla da zaustavim suze, to su bile suze radosnice, bila sam jako emotivna - rekla je Anastasija.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Bogdana Rodić

#Veljko Ražnatović

#svadba

'