AKTUELNO

Pevač progovorio o svim detaljima.

Pevač Haris Džinović priprema veliki koncert koji će biti održan 25. decembra u Sava centru. Tim povodom pevač se družio sa pripradnicima sedme sile i najavio spektakl krajem sledećeg meseca.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ima još dosta vremena, celih mesec dana, mi se polako spremamo. Ja imam običaj da kažem: "Ako se do sada nismo spremili, teško ćemo i za ovaj period". Naravno da smo spremni. Zna se ko će biti gosti (smeh) - priča Haris Džinović koji je nedavno nastupio u prepunoj zagrebačkoj dvorani „Vatroslav Lisinski“.

Foto: TV Pink Printscreen, E-Stock/Ivan Dobričić

Poslednjih nedelja puno se priča o vili koju Haris i njegova supruga Melina Džinović grade u beogradskom naselju Senjak već pune dve godine, pa su se pojavile spekulacije da su Džinovići doživeli novčani krah.

Foto: Tv Pink Printscreen

Ovim povodom Haris Džinović rekao je za Pink.rs da nije tačno da gradnja ne funkcioniše po planu, istakao je da Džinovići nemaju problema sa novcem, ali i da ne zna tačan datum kada će se sa svojom porodicom useliti u ovo zdanje.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

To je totalna dezinformacija. Gradnja nije stala uopšte, ali eto to tako neko napiše... Šta ja znam... Nema šta da piše. Naravno da sve ide po planu, ne znam što bi stala gradnja. Završetak radova se očekuje kada završimo kuću (smeh), ne žuri nam se, a sa druge strane ima tu dosta posla. Većinski deo je, uglavnom, završen - priča Haris Džinović za Pink.rs.

Ceo intervju sa Harisom Džinovićem možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Haris Džinović

#Melina Džinović

'