AKTUELNO

Lepe vesti za porodicu Ražnatović.

Bogdana i Veljko Ražnatović su u nedelju 24. decembra krunisali svoju ljubav brakom i povodom toga napravili gala svadbu. No, lepim vestima tu nije kraj.

Dva dana nakon svadbe Bogdana i Veljko saznali su da će postati roditelji dečaka, a oko imena nije bilo mnogo dileme, pa će se budući naslednik zvati Željko, po pokojnom suprugu balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: Instagram.com, Printscreen YouTube/ Paparazzo Lov // DNK

Bogdana Ražnatović je nakon redovnog lekarskog pregleda dobila rezultate prednatalnog testa koji je radila neposrdno pre venčanja, a rezultat je pokazao da nosi dečaka.

Bogdana je bila izložena velikom naporu nekoliko dana pred svadbu, a i na sam dan venčanja, pa je otišla na redovan pregled kako bi utvrdila da li je sa bebom sve u redu - otkriva izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje kako je Cecina snajka, nakon provere opšteg stanja trudnoće, dobila rezultate prednatalnog testa za utvrđivanje pola deteta:

Foto: Pink.rs, E-Stock/Stanislav Nedelja

Veljko i Bogdana sa nestrpljenjem su čekali da saznaju pol bebe i konačno im se ukazala prilika za to.

Na veliku radost bračnog para Ražnatović, rodiće se naslednik, a oko imena nije bilo mnogo dileme.

Svi u porodici su želeli da Bogdana rodi muško. Na ovaj način Veljko će obnoviti uspomenu na tragično nastradalog oca Željka Ražnatovića Arkana - ističe naš izvor.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja, Printscreen Instagram

Nije bila tajna da će ukoliko dobije sina, mladi Ražnatović svom nasledniku dati ime po pokojnom ocu, ali do sada nije bilo pouzdanih informacija šta Ražnatovićka nosi. Više nema dileme, a mali Željko stiže kao pojačanje u poznatu porodicu.

Ovu radosnu vest su nakon budućih roditelja, prve saznale baka Ceca i tektka Anastasija koje su bile oduševljene.

Ceca i Anastasija saznale su za predivnu vest putem telefona. Svetlana se javila, a Veljko je povikao: "Muško, mama! Boca će roditi malog Željka!" Folk diva je od sreće kriknula, a onda je vezu preuzela buduća tetka Anastasija, koja je čestitala budućim roditeljima: "Čestitam, dragi moji roditelji! Tata nas sigurno posmatra i preponosan je! Ljubi mi Bogdanu!" - otkriva izvor blizak porodici.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja, Promo, Instagram.com/cecaraznatovic

Autor: D. B.

#Bogdana Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'