AKTUELNO

Kemiš u neverici posmatrao!

Poznate pevačice Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac 29 godina bile su u medijskom ratu, a sve zbog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je, nakon što se razveo od Vesne, otišao u zagrljaj njene koleginice.

Veliko prijateljstvo prekinule su davne 1985. godine, kada je Zorica zauzela Vesnino mesto u njegovom životu. Međutim, 2014. godine, uoči koncerta u Areni, Zorica Brunclik je obnovila prijateljstvo s bivšom suprugom svog muža iako je za nju tvrdila da je decenijama pokušavala da joj naudi.

Foto: Pink.rs/K. Ristić

Zorica i Vesna godinama su u dobrim odnosima, a kako su ranije isticale, za to je najviše zaslužan niko drugi do Kemiš! Gde god se sretnu, one se srdačno pozdrave, izgrle i izljube, a sad su na snimanju novogodišnjeg programa napravile potpunu pometnju.

Foto: Pink.rs/K. Ristić

Vesna je na snimanje došla sama, dok je Zorica došla sa Kemišom, a kako smo saznali, njih dve su se sinoć čak poljubile u usta, što je izazvala šok kod prisutnih.

- Vesna i Zorica se u poslednjih nekoliko godina na snimanjima uvek lepo pozdrave, ali sad su sve iznenadile. Poljubile su se pred svima u usta, malo su se opustile, ponela ih atmosfera. Kemiš se iznenadio, ali njemu je puno srce što su one sada u dobrim odnosima - ortkriva naš dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta.

Autor: M. K.

#Vesna Zmijanac

'