AKTUELNO

Monstruozno ubistvo Ksenije Pajčin u potpunosti mu je promenilo život.

Bane Kovačević iz grupe "187", čija je vest o smrti iznenadila javnost, svojevremeno je bio u emotivnoj vezi s pevačicom Ksenijom Pajčin, koju je 2010. godine usmrtio Filip Kapisoda. Nikad se nije pomirio s njenim tragičnim odlaskom, a 2016. godine posvetio joj je i pesmu "Ja bih pošao za njom". Tada se oko njegovog povratničkog singla digla velika prašina, o čemu je govorio pre tri godine.

Foto: Promo, TV Pink Printsreen

- Sigurno ću naići na neke osude... Samo moram da se ogradim, ne bih želeo od strane njene porodice da dobijem osude zato što sam kopao rukama i nogama da nađem od gospođe Ljubice, njene majke, telefon... Nigde nisam mogao. Ljubice, ako sam te s nečim povredio, izvini, znaš da mi to nije bio cilj. Iz najbolje namere sam to uradio i nisam to uradio da bih sebe putem tvoje ćerke vratio nazad, to odmah moram da se ogradim. To je davno trebalo da se desi - nisam imao ni finansijskih mogućnosti, meni se dosta ružnih stvari u životu desilo... - iskren je bio Bane, koji je još jednom potvrdio da bi Ksenija bila živa da su njih dvoje ostali u vezi.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sigurno tvrdim da bi bila živa, sto posto, jer mi smo mnogo bili prisni, pa se mnogo raziđemo... I onda, kad dođe do drugog nekog susreta, ona se promeni, ja se promenim... Jednostavno, ostariš - ispričao je Bane svojevremeno i tom prilikom dodao:

- Njoj sam posvetio pesmu zato što je ona meni bila i prijatelj i više od prijatelja.... I brat i sestra, sve... Ona je bila devojka bila puna harizme, puna života.

Autor: Pink.rs

#Bane Kovačević

#Ksenija Pajčin

'