AKTUELNO

Svi su očekivali da će biti na spisku zvanica svadbe decenije, međutim, njegovo ime i prezime je izostalo.

Pinkovu zvezdu Slobu Radanovića sreli smo na snimanju jednog novogodišnjeg programa, gde je priznao da ga još uvek ne hvata praznična euforija, ali da se uvek raduje predstojećim slavljima. Pevač ovih dana ima mnogo razloga za slavlje - singl "Bivši" naišao je na odličan odjek kod publike, a dugo se spekulisalo da li je posvećena njegovoj bivšoj supruzi Kiji Kockar, zbog čega je odmah razrešio misteriju.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Nikome nisam posvetio tu pesmu, niti je autobiografska... Dobio sam je ponuđenu od momaka koji su autori. Dopala mi se na prvo slušanje, odmah sam je kupio i snimio - objasnio je Sloba, kojeg su svi očekivali prošle nedelje na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić.

Sloba je sa svadbe decenije ipak izostao, budući da, kako kaže, nije bio pozvan.

Foto: Printscreen Instagram

Nisam se pojavio jer ljudi treba da te pozovu na svadbu, ne možeš doći nepozvan. Ne znam odakle ta povezanost, verovatno jer sam ja pevao kod Anastasije na rođendanu, pa su oni to spojili... Ne, ja sam taj dan radio u Bosni, normalno - Veljku i njegovoj izabranici želim sve najlepše, ja sam sa njima u super odnosima i drago mi je da je sve proteklo u najlepšem redu - iskren je bio Radanović za Pink.rs.

Sloba je govorio i o ženidbi, ali i svom trenutnom emotivnom statusu - šta je sve ispričao, pogledajte u nastavku:

Autor: O. B., D. T.

#Bogdana Ražnatović

#Kija Kockar

#Slobodan Radanović

#Veljko Ražnatović

'