AKTUELNO

Osvrnuo se na privremenu meru suda, ali i tužbe koje je protiv njega podnela Severina Kojić.

Milan Popović dobio je starateljstvo nad sinom današnjom odlukom sudije Opštinskog građanskog suda u Zagrebu Tee Golub, koja je donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

Foto: Beta

- Što se tiče same presude znate da to ne mogu komentarisati. Ne smem vam davati nikakve komentare vezano za to. No, mogu reći da nema nikakvog srpskog pasoša, to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da ide u školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav novi srpski pasoš - objašnjava Milan, koji je upitan i da li je obavešten o tome da je Severina Kojić protiv njega podnela krivičnu prijavu za povredu detetovih prava.

Foto: Pink.rs/S. Kojić

- Prvi put čujem od vas, hvala na informaciji... Proveriću o čemu se radi. Ne znam šta sam to uradio. Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, nameri da me prikaže kao lošeg čoveka. Ako ima veze s incidentom u školi, više je nego očigledno da su ga isprovocirali majka i očuh. Ako bude ikakvih krivičnih prijava po tom pitanju, biće protiv majke i očuha, a ne protiv mene. Ja nisam učestvovao u tom incidentu. Po meni, institucije su te koje bi trebalo da podignu krivičnu prijavu da se takve situacije ne ponove, a na institucijama je da procene ima li za to osnove ili nema. Ja nisam pravnik, pa ne mogu reći. Ali znam da je istraga u toku. Ako je to istina, taj koji je podigao krivičnu prijavu, dobiće od mene prijavu za lažno podnošenje krivične prijave - kaže Milan hrvatski Jutarnji list.

Autor: Pink.rs

#Milan Popović

#Severina Kojić

'