AKTUELNO

Ona već nekoliko meseci živi u elitnom naselju na Novom Beogradu kao podstanar. Stan rentira u zgradi u kojoj živi i njen kolega i kum Stevan Anđelković, a ono što je posebno zanimljivo jeste što joj je u blizini i bivši dečko Rade Kovačević.

Svoje slobodno vreme često provodi u kafiću u okviru zgrade u kojoj odnedavno živi.

- Bila je jutros kod nas. Pila je kapućino. Dolazi često kod nas. Prijatna je i ljubazna. Ostavlja bakšiš, galantna je - ispričala je konobarica, a samo reči hvale za Todorovićevu imaju i u obližnjem restoranu, gde često svraća.

Foto: Pink.rs

- O njoj mogu da kažem sve u superlativu. Hrani se zdravo, a što je najbitnije mentalno je zdrava. Prijatna je osoba. Voli da jede ramstek i dimljeni losos. Dolazi stalno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem i sa njegovom suprugom - rekao je menadžer ovog lokala, a plavokosom pevačicom oduševljeni su i radnici u obližnjem marketu, gde svakodnevno pazari.

- Ona je najprizemnija od svih poznatih koji žive ovde. Normalna, opuštena, stalno se šali i uvek je nasmejana. Kupuje cigarete, voće, povrće, jaja, mleko... Sve ono što je potrebno za kuću. Ne kupuje gazirano i grickalice. Kakva je bila ranije, smršala je - ispričala je prodavačica Jelena.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Milica Todorović

#pevačica

'