AKTUELNO

Folkerka otkrila da li bi nešto korigovala na sebi.

Poznata folk pevačica Jelena Kostov važi za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, a kako kaže, smeta joj kada vidi da neko preteruje sa plastičnim operacijama. Ona je ranije priznala da je korigovala svoje grudi, međutim, kako je istakla, na licu nije imala nikakvih korekcija.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

- Nisam pobornik plastičnih operacija. Samo ukoliko to ima nekog smisla kad se radi, to podržavam. Ljudi su počeli da menjaju lični opis tim estetskim operacijama. Više ne možeš ni da prepoznaš neke ljude koji se pojave, a oni tvrde da nikad ništa nisu radili na sebi. To su dve različite osobe, plus neki čudni Instagram efekti koji svi sada koristimo. Da ne bude sada da glumim neko ludilo, koristim i ja fotošop, normalno! - priznaje atraktivna pevačica za Pink.rs i otkriva zbog čega prerađuje svoje fotografije.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Fotošop koristim da moje lice lepo izgleda na Instagramu, nisam ni ja luda, koriste svi, pa koristim i ja - kaže Jelena i otkriva da li bi na sebi nešto korigovala.

- Ja svojim izgledom nikad nisam bila zadovoljnija, tako da na licu apsolutno ne bih dirala ništa - istakla je folkerka za naš portal.

Autor: Pink.rs

#Jelena Kostov

'