AKTUELNO

Prvi put govori za medije otkako se saznalo da je ponovo u drugom stanju!

Pre nekoliko dana u javnosti je odjeknula vest da naš teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana, modna kreatorka, čekaju drugo dete. Podsetimo, njih dvoje već imaju ćerkicu Emili, koju su dobili u januaru 2014. godine, a prinovi se oboje veoma raduju.

Za naš portal Biljana je otvorila dušu, te priznala da nije želela da se sazna za trudnoću, s obzirom na to da je bila u osetljivom periodu, ali da nije mogla da je sakrije.

Uopšte nismo očekivali da će se već sada saznati za trudnoću, ali bilo je nerealno očekivati da niko iz medija neće to saznati. U Beogradu sam, radim, viđam se sa mnogo ljudi, a stomačić se već nazire. Kada sam tokom prve trudnoće bila u četvtom mesecu, bilo je neuporedivo teže nego sada zaključiti da će uskoro stići beba. Mislim da se tek sada vraćam u normalu, jer sam tokom prva tri meseca imala jake mučnine, a bio je izražen i veliki gubitak energije. To je, zaista, bilo drugo stanje. Sada mi se, konačno, vraća energija, pa počinjem da se osećam uobičajeno. Ovog puta je mnogo toga drugačije neko kad je Emili, pre šest godina, trebalo da dođe na svet. Uostalom, nije to baš kratak period - kaže Biljana na početku razgovora.

Foto: Privatna arhiva/Promo

Emili, Biljanina i Jankova ćerkica koja će za dva meseca napuniti šest godina, neizmerno se raduje prinovi u porodici, a volela bi da dobije sestru.

Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je "poručila" sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje - kog pola je beba. Emili je nesebično dete, koje sve želi da deli sa drugima. Verujem da će tako i ostati, a Janko i ja ćemo poraditi na tome da shvati da ljubav, kad se deli, ne postaje manja, naprotiv – ističe Biljana.

Foto: Privatna Arhiva/Promo

Iako je trudna, Biljana ne odustaje od svojih poslovnih planova, a osim što je lansirala novu kolekciju, uradiće nešto u svojoj karijeri što do sada nije.

- Pre trudnoće sam započela novu kolekciju koja je sada uspešno realizovana i zadovoljna sam rezultatom višemesečnog rada, iako zadnja tri meseca, uz slatke trudničke muke, nije bilo lako. Nova kolekcija pod jedinstvenim nazivom "Good as Gold" inspirisana je vintidž šikom, a glavna nit inspiracije nove kolekcija je prepoznatljiva silueta 80-ih, propraćena mističnim i raskošnim materijalima. Glamurozni "look" pruža svila koja je korišćena kao osnovni materijal. Od bogatih nijansi crvene, zelene, plave, pa sve do moćne crne, svaka nijansa pronašla je svoje mesto i razbila monotoniju jesenjih i zimskih klasika. Pored monohromatskih senzualnih toaleta, poseban pečat kolekciji daju floralni, animal i geometrijski printovi. Dok je bogatstvo boja i dezena oplemenjeno zlatnim detaljima zahvaljujući svetlucavim lame nitima, koje prožimaju svilu i odišu luksuzom. Glavni detalji kojima se ističe smela i sofisticirana ženstvenost su naglašena ramena, istaknut struk, zahvaljujući pojasevima sa predimenzioniranim mašnama i lepezama. Kolekciju krase i poigravanja sa drapiranjem i nabiranjem materijala u vidu falti i cigovanja. Posebna pažnja posvećena je novim besprekornim krojevima, elegantnih puf rukava, senzualnih korseta i zavodljivih šliceva. Zahvaljujući bogatstvu krojeva i modela kojima kolekcija raspolaže, dame imaju slobodu da u različitim prilikama ponesu drugačiji komad, koji poseduje identičnu snagu i jasnu poruku o moći i luksuzu. Pored toga, čeka nas i još jedno lepo dešavanje, a to je "Sajam venčanja". Prvi put ću biti na sajmu venčanja, zbog čega sam veoma uzbuđena. Jako volim da dizajniram venčanice, jer znam da time ostvarujem snove devojaka koje će u njima provesti svoj najsrećniji dan. Sve, koji razmišljaju o svadbi, pozivam da 7. i 8. decembra budu u hotelu “Hilton”. Zadovoljstvo mi je da razgovaram sa klijentkinjama, a posebno kad su mlade, jer mi je važno da ih upoznam, da čujem šta žele, da vidim kako su građene, osetim njihov senzibilitet i karakter. Sve mora da bude usklađeno! Neke mlade su u drugom stanju, neke vole da budu u dobrom, elegantnom odelu ili kombinezonu. Devojkama, kojima ne odgovaraju veličine izloženih venčanica, onu koja im se dopada radimo po meri. Volim da radim sa svojim klijentima i da im posvetim svoju maksimalnu pažnju kada sam prisutna, a to je svaki put kada sam u Beogradu - zaključila je Biljana za naš portal.

Autor: Pink.rs

#Biljana Tipsarević

#Intervju

'