AKTUELNO

Za Pink.rs otvorio dušu i priznao sve!

Veza Ive Grgurić i Stefana Karića bila je burna od samog početka. Njih su, sa jedne strane, napadali ostali zadrugari, a sa druge su sami nalazili razloge za svađu. Njegov otac Osman Karić oglasio se za Pink.rs i progovorio o njihovoj vezi nakon što je izjavio da će se baviti rasturanjem iste!

- Bio sam, jesam i biću za tu vezu. Time što sam izjavio na svom Instagram profilu, bio sam besan na takozvane hejtere koji jedva čekaju i najmanju Stefanovu grešku da počnu da ga prozivaju i nazivaju pogrdnim imenima. Ja postavim mamac tako što napišem nešto čime ću ih privući i polako pecati, svako od njih se odmah sam prozove pišući svašta, a ja ga blokiram, tako čistim profil od bolesnih uljeza, ljudi zadojenih mržnjom. Imam veću blok listu nego neki pratioca, što mogu i da dokažem. Naravno da Stefan i Iva imaju moju podršku od prvog dana. Rasturanjem veze se neću baviti, a i da hoću, neću moći! Stefan nije neko sa kim se može upravljati, pogotovo kada su njegove emocije u pitanju - rekao je Osman.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

On se osvrnuo i na sve češće rasprave i svađe između Stefana i Ive.

Imam utisak da se ponavljam o uzrocima i razlozima njihovih svađa. Stefan je neko ko tri puta meri, jednom seče, pomno prati situacije, možda i greške kod Ive koje možda samo on vidi. I te kako ima emocija, ali mora da zna da li ih vredi pokazati. Boji se da se ne prepusti vezi, a onda doživi nož u leđima, verovatno je imao slične situacije pa iz tog razloga radi to ne brzo, već polako. Iva ima ispade, da li to radi sa namerom ili spontano, pominje često bivšeg, neke benzinske pumpe, avione, kamione, gde je putovala i kako je to sve lepo bilo sa bivšim, kada to budu prevazišli, veza će procvetati - smatra Osman.

Foto: Instagram.com/karic_osman, Pink.rs

Kako je na svom Instagram nalogu pominjao poklone koji su stizali Ivi, kao i njenog bivšeg dečka, zanimalo nas je da li misli da Iva i dalje pati za bivšim i da se možda nada da će tu biti nečega posle Zadruge.

Mislim da Iva i dalje gaji emocije prema bivšem dečku, naravno, bilo bi glupo, a i lažno da ne misli o njemu, ipak je bila duži period sa njim. Mada znam da se u Stefana polako zaljubljuje, njoj treba samo jedna emotivna injekcija u vidu seksa sa Stefanom, tada će veza dobiti pravu notu, a na bivšeg će zaboraviti, setiće ga se samo ako joj skala benzina uđe u crveno, pa čisto svrati na pumpu da dopuni rezervoar - zaključio je Karić.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: D.T.

#Iva Grgurić

#Osman Karić

#Stefan Karić

'