AKTUELNO

Da li će joj koleginica zameriti na ovim rečima?

Naša pop zvezda Nataša Bekvalac vredno radi na pripremi svog koncerta u "Areni" koji je zakazan za 14. februar, a tim povodom je gostovala i danas u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima, "Premijera - Vikend specijal".

Nataša je otkrila kakav će repertor biti na koncertu, ali i kakva su iznenađenja pripremili za publiku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre neki dan sam uzela listu, to je definitivni spisak, shvatila sam da imamo dva i po sata hitova, jako sam bila ponosna. Nismo ih ređali po starosti, nego po maniru. Pesme neće imati vek, već će sve biti nove, rade se novi aranžmani, mislim da će ljudi biti preoduševljeni, mnogo je bolje nego što sam očekivala. Sam ne možeš ništa, kada te ego vodi, možeš lagano da kreneš u penziju, ali moć je u ekipi i ljudima, samo povezani i zajedno možemo da stvaramo - otkrila je Bekvalčeva.

Pevačica je iznela i svoje iskreno mišljenje o koleginici Emini Jahović, sa kojom ima dva dueta i koja će biti jedna od gošći na Emininom koncertu.

Foto: TV Pink Printscreen

Emina je fenomenalna, a toliko je skromna u pokazivanju svojih talenata, to me baš nervira kod nje. Mogla bi mnogo više da se bavi tim autorskim radom, a ona ode u parfeme i kozmetiku, razletela se, žena biznismenka. Ja bih je samo gurala u autore. Naravno da će i ona biti u 'Areni' - rekla je Nataša.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bekvalčeva je prokomentarisala i koncert Severine Kojić, koji je nedavno posetila, a koji je takođe bio organizovan u "Areni".

Jako mi je bilo lepo, imala sam najbolje mesto. Zvuk je bio fenomenalan, imala je neku energiju, koja nije samo pobednička, već se osetila i ta neka seta, volim sve što je ona. Ona ima briljantnu karijeru, sve je odrađeno na svetskom nivou, ja sam odgledala i odslušala u dahu, čestitke i naklon - pohvalila je Nataša Severinu.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Autor: R.L.

#Emina Jahović

#Nataša Bekvalac

'