AKTUELNO

Poznata glumica ostvarila je sebi najveću životnu želju u 52. godini.

Prema istraživanju "Nacionalnog dnevnika", u Srbiji je sve više žena koje se odlučuju da po prvi put rode i posle 45 godine. Jedna od onih koja je u šestoj deceniji iznela trudnoću i na svet donela devojčicu koja joj je već šest godina centar sveta jeste i naša poznata glumica Ljiljana Jakšić, koja se proslavila ulogom čuvene Salvete u humorističkom serijalu "Kursadžije".

Foto: Privatna arhiva

Ljiljana, koja se porodila u 52. godini, u "Nacionalnom dnevniku" TV Pink istakla je da ju je trudnoća podmladila, kao i da joj je Darijino rođenje u potpunosti promenilo život.

- To i podmlađuje i daje takvu snagu i energiju da se prosto osećam fantastično. Ja sam se tada osećala kao da mi je 25, ja sam u šali permutovala brojeve... Ali i dalje se ne osećam mnogo starijom od tih 25 - kroz osmeh priča Ljiljana i dodaje:

Foto: TVPink Printscreen

- Ako biologija to potvrdi, ondosno lekari su potvrdili da je moguće da mi se to desi, prema tome ja sam to iznela tako lako... A desilo se to čudo od te divne male devojčice Darije.

Glumica je, inače, nedavno proslavila šesti rođendan svojoj jedinici Dariji. Tim povodom u emotivnoj ispovesti za Pink.rs otvorila je dušu i prisetila se najvažnijeg dana u svom životu. Pročitajte u nastavku:

Autor: D.T.

#Ljiljana Jakšić

#Salveta

'