AKTUELNO

Ovo niko nije znao!

Natalija Ibraimov široj publici poznata je kao pevačica grupe "Trik Fx", koja je svojevremeno uživala veliku popularnost. Aktuelna takmičarka rijaliti programa "Zadruga 3" svojim cimerima ispričala je da njen muzički put nije tekao glatko, kao što mnogima izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je priznala da je nakon pet uspešnih albuma prodala stan kako bi uložila u album koji će joj napraviti najatuelniji domaći kompozitori.

Natalija je živ primer, ona je prodala stan da bi joj album radila "A" liga: Marina Tucaković, Romario... Uradio joj ceo album i ništa - otpočeo je priču Mirko Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Do 2004. mi smo radili, nismo stajali. Radili smo tri godine bez prestanka, a onda kreću da se slušaju narodnjaci. Ti si na terenu, vidiš šta se dešava i želiš da se uklopiš. Međutim, tebe su ljudi zapamtili onakog kakav si se prvog dana predstavio. Eto, ja sam prodala stan, uložila, htela i ništa. Sve do 2009. godine ja sam radila, ali nije to bilo to, sve dok se nisam jedan dan iznervirala. Otišla sam u jedan klub u Bosni, nisu reagovali ni na jednu pesmu, ni na jedan hit. Kreće neka glupa pesma, svi padaju u trans. Shvatila sam da moram da pevam glupe pesme da bih bila popularna. Izrevoltirana, došla sam kod Marka Kona, nakon toliko uspešnih albuma i tražila mu da mi napravi pesmu "Do jaja". Posle toga sam se odvalila od posla - govorila je Natalija.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.  

Autor: S.Š.

#Natalija Ibraimov

'