AKTUELNO

Ipak, ona je nedavno tvrdila suprotno.

Fudbaler Luka Jović, koji važi za najskupljeg domaćeg igrača, započeo je tokom leta romansu sa manekenkom Sofijom Milošević. Ipak, ova romansa je bila kratkog daha, pa su njih dvoje pre nekoliko meseci stavili tačku na svoju vezu.

Foto: Printscreen Instagram/lukajovic

Proteklih nedelja se u velikoj meri pričalo i spekulisalo o njihovom odnosu, a sada je sportista odlučio da se oglasi i stavi tačku na glasine. Luka je ovom prilikom izjavio kako više nije u vezi sa Miloševićevom, nakon tri meseca od raskida.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, sa druge strane Sofija Milošević nedavno je izjavila kako oni nemaju probleme u svom odnosu, da kod njih ljubav cveta, kao i da prema njenim navodima Luka Jović zapravo nikada nije bio oženjen.

Foto: Printscreen Instagram/sofijamilo, Tanjug/AP PhotoManu Fernandez

Pominjano je rasturanje njegovog braka, a istina je da Luka nikada nije bio oženjen. Potom je bila priča da sam rasturila njegov života sa devojkom sa kojom ima dete, a stvari stoje tako da je on raskinuo ljubavnu vezu sa tom devojkom pre tri godine. Onda su na red usledili skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega... Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost. Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko nedelja dopisivanja uplovili smo u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno - rekla je tada Sofija.

Autor: Pink.rs

#Luka Jović

#Sofija Milošević

'