AKTUELNO

Svim srcem je voleo pevačicu...

Bane Kovačević, poznatiji kao Bane "187" iz istoimene grupe, preminuo je pre pet dana, a kako se navodi u domaćim medijima, on nije izdržao operaciju srca. Pored toga što je bio poznat po pesmama koje su proslavile ovu grupu, Baneta su mnoge devojke obožavale, a on je voleo Kseniju Pajčin.

Foto: Facebook.com/Bane Kovačević

Bane će biti sahranjen danas, a ono što je mnoge naježilo jeste činjenica da je njegova sahrana organizovana samo dan pre Ksenijinog rođendana. Da je živa, pevačica bi sutra napunila 42 godine.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Inače, Bane je za života snimio i pesmu koja predstavlja svojevrsni vapaj u borbi protiv nasilja nad ženama, a posvećena je upravo Kseniji - nosi naziv "Ja bih pošao za njom", oko koje se te 2016. digla velika prašina.

U tvom oku video sam prelepi cvet, Gospod ga je ubrao i poneo na drugi svet, kad dođem gore možda ti se neću dopasti, niko se nije nadao da ću ovako propasti... Mislio sam svet će biti moj, i ti ćeš biti moja, a jedan pucanj te izbacio iz stroja, Svi sada znate ime moje princeze, kad umrem da li će to biti, smrt još jedne zvezde - glase stihovi Banetove pesme.

Autor: N.V.

#Bane Kovačević

#Ksenija Pajčin

'