AKTUELNO

Nikolina je danas napustila porodilište.

Sedam dana nakon porođaja, ovog utorka, pevačica Nikolina Kovač napustila je porodilište. Njen suprug pevač Saša Kapor i ona postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Nikoleta.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kada su ponosna mama i ćerka stigle u porodični dom, sačekalo ih je i više nego prijatno iznenađenje. Naime, one su tamo zatekle velikog belog plišanog medveda, korpu sa plišanim psom, kao i personalizovani stalak za ofingere koji će roditelji moći da koriste kako bi stavljali stvari svoju naslednicu.

Ono što je sve posebno oduševilo jeste što je na ovom drvenom stalku upisano ime "Nikoleta". Pevačica je svoju radost podelila i sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/nikolina.kovac

Podsetimo, čim je izašla iz porodilišta, ponosna mama govorila je za portal Pink.rs i tom prilikom nije skrivala sreću jer je posle sina postala i majka devojčice.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Osećaj je božanstven! Predivan osećaj, jedna totalno druga energija! Ne možete reći:"Ovo mi je draže", nego jednostavno drugačija energija! Preposeban osećaj, baš sam presrećna! Malo sam zbunjena, prvi put izlazim u svet uopšte, imam tremu, ali želeli smo, prošle godine smo poželeli da dobijemo devojčicu i hvala univerzumu što je uslišio naše želje - istakla je Nikolina.

Autor: S.K.

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

'