AKTUELNO

Strava i užas!

Tridesetogodišnja pevačica i bivša članica popularne grupe Feminem - Nika Antolos, je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama svoje "vantelesno iskustvo", kako sama kaže, koje je doživela dok je živela u Moskvi. Ona je objavila video u kojem prepričava svedočanstvo trenutka u kojem joj se, tvrdi Nika, obratio Bog.

- Krenulo je od loših stvari, od napada. Oni koji znaju što je napad, ne moram im puno objašnjavati, oni koji ne znaju - to su fizički osetljivi pokušaji zastrašivanja Sotone, Lucifera, đavola, kako hoćete. Krenulo je ružnim snovima još od detinjstva - započela je Nika ispovest.

Foto: Instagram.com/____nika_antolos____

Kako kaže, video je kratko svedočanstvo, skup nekih događaja u njenom životu u kojima se proslavljao Isus, dok ju je napadao ovaj drugi.

- Sve u svemu, govorim sve tačno tako kako je bilo i sve što jeste. A to je na kraju i jedino bitno - napisala je Nika u opisu videa, a onda počela sa objašnjavanjem.

Opisala je da jedne noći u Moskvi nije mogla da spava, pa se molila Bogu, a on joj se on obratio u glavi. Kad je nakon toga krenula na spavanje, dogodilo se nešto zastrašujuće.

- Sela sam na krevet, počela da se pokrivam i u tom momentu mi se apsolutno celo telo paralizovalo. Nisam spavala, nisam sanjala, ništa mi nije bilo jasno. Svuda oko mene je bilo plavo svetlo i zvuk milijardu fenova ili ventilatora. I dva odvratna lika s moje desne strane koji nisu ni gledali u mene, ali sam znala da čekaju. I u tom momentu sam se pitala šta čekaju, šta će se desiti. Čekali su da izađem napolje. U tom trenutku su moja stopala bila u mojim kolenima, izlazila sam kroz glavu, kao da rukavicu skidaš, gledala sam svoje telo odozgo - ispričala je ona.

View this post on Instagram

Video je kratko svjedočanstvo,skup nekih od dogadjaja moga života u kojima se proslavljao Isus, dok me je napadao ovaj drugi. Znam da zvuci ludo, zamisli kako je tek meni bilo..🙂 Sve u svemu, govorim sve točno tako kako je bilo i sve sto jest. A to je na kraju i jedino bitno... Video je u opisu profila.. ♥️ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #lord #jesus #jesuschrist #love #poetry #poem #citat #croatia #writing #writer #ljubav #balkancitati #nikaantolosruban #nikaantolos #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #pisci #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #poetrycommunity

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____) on

Tvrdi kako joj je kroz glavu prošla misao "Ako te sada izvuku - gotova si!" pa je u tom trenutku u sebi izgovorila "Hrista, Hrista, Hrista!". Kada je treći put izgovorila "Hrista!", sve je nestalo i ponovno je mogla da se pomera.

Podsetimo, pevačica se bori se s teškom dijagnozom - obolela je od multiple skleroze, teške autoimune bolesti središnjeg nervnog sistema.

Autor: N.V.

#Nika Antolos

'