AKTUELNO

Obojica su istakli da će poštovati izbor Mitrove.

Voditelji Bane Čolak i Bora Santana su u današnjoj emisiji radija "Amnezija" ugostili Vladimira Tomovića i Edisa Fetića Eda, koji će otkriti sve detalje odnosa sa Draganom Mitar.

Koliko ste ti i Dragana u vezi i zašto nisi na ulasku objasnio u kakvom ste odnosu - glasilo je pitanje voditelja za Eda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne znam da li se to može nazvati vezom. Ali, to traje više od godinu dana. Sedam meseci je bila u "Zadruzi". Prošlo leto je bila sa suprugom na moru. Ljubavnici nismo sigurno, ona je predala papire za razvod braka. Zadnjih godinu dana, ona više ne živi sa čovekom. Meni ti papiri za razvod ne znače ništa. Ja sam ušao u brak sa svojom ženom iz ljubavi najveće na svetu. Redosled je da se zabavljamo, živimo zajedno i onda se venčamo - rekao je Edo, a onda je Tomović otkrio u kakvom su odnosu njih dvoje.
Meni se čini da se on ograđuje od odnosa sa Draganom. Ja se jesam zaljubio, ja ne krijem svoje emocije. Ona je stopirala naš odnos. Ako izabere njega, ja ću joj pružiti ruku i krenuti dalje. Ako se odluči za mene, ja neću dozvoliti da nijedna trunka padne na nju - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima pravo da bude sa kim hoće. Ja ću podržati njen izbor. To što sam ja uradio za nju, to sam ja uradio, ja to volim da uradim - rekao je Edo.
Nije mi on prepreka. Prvi poljubac koji se desio među nama je kada je on ušao. Ona nije pokazao želju za njom. Ja ću se boriti za nju dokle god da vidim da ima nade. Vredi da se borim za nju. Ako ona izabere muškarca koji ima troje dece i ženu, a ne izabere slobodnog čoveka, ja ću sve to poštovati - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'