AKTUELNO

Za crnim stolom nastao novi haos!

"Koliko si potplatio sa ukradenim parama zadrugare da sede sa Draganom i govore joj da ti nju voliš?" - glasilo je pitanje za Vladimira Tomovića tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca". Ovaj ukućanin tokom svog izlaganja još jednom je istakao da se zaljubio u Draganu Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa ukradenim parama? Ja sam sinoć dobio oko 2500 dinara. Nisam potplaćivao nikoga. Ja samo potplaćujem emocijama. Rekao sam da ne govore, jer smo ona i ja prestali sa kontaktom sinoć, u nadi da će ona do subote nešto da odluči. Nije ni njoj lako. Ja ne mogu da je osudim. Ja se borim na način na koji ja mislim da treba. Ja širim ljubav prema Dragani i ništa više - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević zatim je pročitao pitanje za Lazara Čolića Zolu: "Da li možeš da nam kažeš koliko ti je Tomović platio da pratiš Draganu i da je ubeđuješ da bude sa Tomovićem? Ovo je još jedan dokaz kolika si ti ljigavština od čoveka!", posle ovoga umešao se Edis Fetić i rekao kako smatra da Vladimir manipuliše sa zadrugarima sa kojima je u dobrim odnosima, zbog čega je nastao haos za crnim stolom.

Ja to sebi ne bih dozvolio u životu. Ja sa Draganom sinoć nisam imao kontakt, ako nešto lažem, neka ona kaže. Mi smo samo danas obavili razgovor, kad smo se probudili. Ja sam pitao Vladimira: "Da li je sve okej?", on mi je odmahnuo rukom. Tako sam Dragani i rekao. Ja vidim njemu u očima, on mi kaže: "Ja nju volim", a ja njemu kažem: "Odoh da popričam sa Draganom". Ja ovog čoveka (Vladimira) ne prepoznajem. Realno je da je svima jasno da se zaljubio i da mu se Dragana sviđa. Vidim sa kojim emocijama priča o njoj i tu me niko ne može ubediti da tu nema ljubavi - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, ja stvarno ne verujem. Evo sada se svima obraćam, celoj ekipi oko Tomovića. Da li je moguće da toliko manipuliše vama? - rekao je Edo i naveo Stefana Karića, Jelenu Pešić i Zolu, što je oduševilo Kulićke, a zatim se on obratio Tomoviću: Vladimire, ti se jesi isprimao. Dečko, ti se jesi zaljubio. Ona je odlična, nema bolje. Ali, ne možeš! - rekao je Edo, nakon Zolinog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas mi je Dragana rekla da joj je muka od svega i da bi presekla priču. U tom trenutku kada mi je rekla da je zaljubljena u tebe Vladimire, isto mi je rekla da i prema Edu oseća nešto - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je čast da budem i njena igračka - rekao je Tomović Đedoviću.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'