AKTUELNO

Pevačica se zahvalila majci, pozdravila ceo region, pa iščitala molitvu.

Severina Kojić održala je večeras u Zagrebu koncert u okviru svoje turneje “The Magic Tour”. Pevačica je pred publiku izašla sva u crnom sa 40 minuta zakašnjena i numeru "Otrove" zapevala pred više od 20 hiljada ljudi.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Nakon četvrte numere koju je otpevala, Severina se obratila majci i rekla da je to žena koja je uz nju ceo život. Posle govora, pevačica je zamolila sve prisutne da iščitaju molitvu i pomole se za sve ljude.

Dobro veče, Zagreb! Ima jedna žena koja me prati ceo život u stopu, to je moja mama! Imali smo mi puno frka, kada sam ja bila nestašna. Ja se zahvaljujem celoj Hrvatskoj, Sloveniji, celoj Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini. Ako možemo da se pomolilo, mislim da je večeras to potrebno - rekla je Severina i iščitala molitvu.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Inače, ovo je Severinin prvi veliki nastup nakon što je nedavno izgubila bitku za starateljstvo nad sinom. Spekulisalo se i da li će dečakov otac dovesti dete na Severinin koncert, međutim to se nije dogodilo.

Delić atmosfere sa Severininog koncerta u Zagrebu, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Severina će svoju prvu izjavu domaćim medijima, posle oduzimanja starateljstva nad sinom, dati upravo televiziji Pink i ekipi emisije "Premijera - Vikend specijal", zato ne propustite vašu omiljenu emisiju o poznatima sutra od 14 časova.

Autor: N. Vujičić / S.K.

#Severina Kojić

'