AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno!

Ermina Pašović i Luna Đogani imale su prvi susret na večerašnjoj "Paklenoj Zadrugoviziji", nakon svih turbulentnih dešavanja koja su se dogodila pred kamerama "Zadruge 3" između ove ukućanke i Luninog oca Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je tokom svog izlaganja poručila Ermini da treba da se stidi zbog svog ponašanja, a onda je na kraju Pašovićevoj poručila da je zagorčala Gagiju život.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega, Ermina je odjurila u Belu kuću. Tamo se u vidno iznerviranom stanju, osamila na kauču koji se nalazi u dnevnoj sobi i sve vreme ćutala.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini, ti se zoves Ermina ili Mina? Pošto sam je ja upoznala kao Minu, nisam ni znala kako se zove. Pa, super radiš ove stvari, da gaziš po bubama. A, možda bi trebalo da naučiš da ne ponižavaš ljude koji to nisu zaslužili. Ako si ušla kao nečija podrška, a ja znam da jesi i znam koliko si želela da budeš podrška samo mom tati...reći ću ti samo jednu stvar. Imaš roditelje, zamisli na šta sam ja spremna da uradim za njega da bih ga odbranila. Jedva čekam da se vidimo, sram te bilo. Mesecima ovo držim u sebi, noćima ne mogu da spavam. I te kako ću da kažem svoje mišljenje - rekla je Luna, Ermini tokom "Paklene Zadrugovizije".

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'