AKTUELNO

Pevačica iz braka sa pokojnim Slobodanom Gvozdenovićem ima ćerku Maju i sina Marka, a iako su oboje nasledili talenat za pevanje od majke, niko od njih se ne bavi muzikom.

Poznata pevačica narodne muzike Snežana Đurišić decenijama je prisutna na srpskoj muzičkoj sceni. Iako retko priča o svojoj deci, često ističe da je veoma vezana za unuke Luku i Teodoru, koji žive u Americi, te ih posećuje čim ugrabi malo slobodnog vremena.

Pevačica iz braka sa pokojnim Slobodanom Gvozdenovićem ima ćerku Maju i sina Marka. Iako su oboje nasledili talenat za pevanje od majke, niko od njih se ne bavi muzikom.

Foto: Printscreen Instagram

Maja sa porodicom živi u Americi već godinama, dok Marko sa suprugom Đurđom i sinom Milošem živi u porodičnoj kući sa majkom.

Foto: Printscreen Instagram

Moja deca su muzički izuzetno talentovana, ali nisu želela da se bave poslom svojih roditelja. Maju sam jedno vreme forsirala da počne da peva, jer baš ima dara, ali nije vredelo. Uvek je imala razne izgovore, u zavisnosti od uzrasta, raspoloženja, pa i bezobrazluka - rekla je ranije u jednom intervjuu Snežana Đurišić.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Snežana Đurišić

#pevačica

#ćerka

'