AKTUELNO

Dobro jutro će od sada milionima gledalaca Pinka poželeti svakog ponedeljka i petka.

Popularna TV voditeljka Dajana Paunović zvanično je postala pojačanje "Novog jutra", jutarnjeg programa TV Pink! Osim u "Svitanju", gledaoci će od sada imati priliku da je gledaju i u "Novom jutru", u kom je danas po prvi put gledaocima poželela sjajan početak dana. Svojim profesionalnim pristupom vođenju jutarnjeg programa, harizmom i energijom već je na samom startu oduševila gledaoce koji dan započinju uz program Pinka i pridobila njihovu naklonost, a posle prve emisije komplimenti na njen račun ne prestaju da pristižu.

Foto: Pink.rs

- Iskrena da budem, očekivala sam da sve bude dobro, ali ovakve komentare zaista nisam. Drago mi je da sam opravdala poverenje svojih poslodavaca i da sam prijatno iznenađenje za gledaoce kraj malih ekrana. Pored "Svitanja", prvog jutarnjeg programa koji vikendom vodim s Nemanjom Velikićem, "Novo jutro" vodiću ponedeljkom i petkom sa kolegom Predragom Sarapom - objasnila je Dajana, koja godinama unazad vodi "Svitanje", te joj je bilo lako da se adaptira i u "Novom jutru". Ipak, najveći izazov bio joj je Predrag Sarapa, sa kojim do sada nije sarađivala.

- Nisam bila uzbuđena, s obzirom da ovaj format radim već dve godine, suština je ista... Ali mi je svakako bio izazov da sa Sarapom, koji ozbiljan politički novinar, iznesem "Novo jutro" na pravi način.

Sarapa je poznat po svom jedinstvenom vođenju programa, humoru i doskočicama, a Dajana se, kako kaže, sa njim sjajno uklopila.

View this post on Instagram

Dogovor kuću gradi 👌🏼🤗 #novojutro

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on

- Fenomenalno srađujemo! Iznenadili smo jedno drugo.... Uklopili smo se u potpunosti , i kada su šale u pitanju, ali i pripremljenost, što se tiče društveno-političkog programa "Novo jutro".

Autor: Pink.rs

#Dajana Paunović

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'