AKTUELNO

Pevačica je istakla da neće previše razmaziti svog sina.

Goga Sekulić je napravila kratku pauzu u muzičkoj karijeri zbog rođenja sina Vasilija Andreja, a na scenu se vraća puna elana. Pevačica je istakla da je trenutno posvećena svom nasledniku da i ne razmišlja o drugoj trudnoći.

Mnogo volim decu i znam da će možda ružno zvučati, ali ne razmišljam o novoj trudnoći. Mene trenutno samo Vasilije zanima. On je centar mog sveta, a sve drugo - ako stignem i ako mogu. Ne razmišljam o drugom detetu, možda će zvučati sebično, ali tako je - kaže Goga.

Foto: Promo

Budući da je uveliko krenula da nastupa i mnogo vremena provodi van porodičnog doma, njoj u pomoć priskaču bake i deke, koji brinu o njenom mezimcu.

Roditelji mi izlaze u susret, pomažu mi dosta. Mada, pomagali bi oni i više kada bih im ja dozvolila. Oni bi ga čuvali po svom, ali mama ne da jer ima posebne uslove - kaže kroz smeh pevačica i dodaje da se trudi da sina ne razmazi i da svoje odsustvo ne nadomešćuje skupim igračkama:
On je još veoma mali, ali se nadam da će me razumeti kada poraste, da će mu biti jasno i da će razumeti da je mama morala da radi, da putuje i da odsustvuje. Kao i svaka druga majka, i ja moram da zaradim novac. Da sam u Švajcarskoj i da radim, na primer u banci, morala bih da se vratim na posao tri meseca nakon porođaja, a on bi morao da krene u jaslice - priča Goga.

Foto: Promo

Za Gogu Sekulić novogodišnji praznici će biti radni. Pevačica će Novu godinu, i reprizu iste dočekati sa svojom vernom publikom, a za to vreme njen jedinac će biti dobro zbrinut.

Sin će biti sa tatom, bakom i dekom i biće mu super. Nadomestiću mu sve kad dođem kući - kaže Goga.

Autor: Pink.rs

#Goga Sekulić

'