AKTUELNO

Ipak nije kraj njihove priče?

Razgovor između Dragane Mitar i Vladimira Tomovića u sobi za izolaciju se nastavio, a ju je upitao kako bi se osećala da sedne preko puta nje za crnim stolom.

Kad bude došlo vreme da ti treba pomoć ovde, ja ću biti tu. Ali pomoć da kažeš sve. Gvožđe se kuje dok je vruće, a osveta hladna. Da li misliš na to da li postoji šansa da ja zaspim, a da ne priđem da te zagrlim i poljubim? A nadaš se da priđem. Da li ovaj vrač zna nešto? Kako bi se osećala da dođem da sedim između Dalile i Marije Kulić? - pitao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ti je to palo na pamet? Meni ne smeta ništa - odgovorila je Mitrova.
Kod nas u Baru kažu: "Kad neće breg Muhamedu, Muhamed će bregu" - rekao joj je Vladimir.

Zatim je Vladimir ispričao kako ga Rade Lazić kopira, ali da u kući može da postoji samo jedan Vladimir Tomović, pa istakao da je i njemu Dragana "rak rana", kao i da u kući postoji još jedan muškarac koji je zaljubljen u nju: "Postoje osobe koje žele dodatne priče sa tobom. Ja sam za sve u pravu".

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su počeli da se drže za ruke, a onda je Vladimir nastavio da je ispituje.

Ako počnem da se igram... Jedina veza koju neću da diram su Tara i Mateja. Da imaš sad izbor, da te zagrlim i poljubim, ili da narednih 10 dana jedeš šta poželiš, šta bi odabrala? - pitao je Crnogorac.
Pa, nisam gladna - odgovorila je Dragana.
Hoću li moći da te zagrlim i poljubim kad ti bude bio rođendan? - nastavio je Vladimir.
Naravno, šta misliš? Da - odgovorila je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Više te dodir sa mnom uzbudu, nego ne znam šta sa nekima u kući. Mogu li da te zagrlim ? A? Je l' i to igra? Jeste? - upitao ju je Vladimir, ali je ona ostala nejasna.

Tomović ju je nakon toga poljubio u ruku, a zatim su odlučili da je vreme za spavanje, pa se svako okrenuo na svoju stranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'