AKTUELNO

Šok!

Kako prenose domaći mediji, spekuliše se da je Rada Manojlović obnovila vezu sa bivšim dečkom Dušanom Dračom, sa kojim je navodno pre dve godine prevarila Harisa Berkovića!

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

- Izgleda da se Radi baš osladilo, pa je obnovila staru vezu sa moćnim biznismenom. Znamo da se Dušan našao Radi kada joj je bilo najpotrebnije, čak se pričalo da ju je izvukao iz depresije. Nije tajna da su pre dve godine njih dvoje bili u kratkoj vezi preko čega je Haris Radi posle jedva prešao! I taman kad je izgledalo da je pored Harisa najzad srećna, Rada je opet da uradila isto?! Nisam verovao kada sam čuo da se viđaju u strogoj tajnosti, ali sam ih i sam sreo u jednom restoranu van Beograda. Valjda misle da će biti manje primetni ako izbegavaju fensi mesta - kaže izvor i dodaje:

- Siguran sam da Haris joj neće oprostiti ovaj put! Nije valjda lud da dva puta pređe preko neverstva! Rada mi je izgledala baš srećno i zadovoljno u Dušanovom društvu, bez imalo griže savesti. Mislim da mnogo bolje slaže sa njim, ipak on je mlađi od nje samo četri godine, dok je sa Harisom razlika u godinama duplo veća. Kako će sve ovo objasniti Harisu, zaista ne znam.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Da li u ovome ima istine, ostaje da se vidi.

Autor: Pink.rs

#Haris Berković

#Prevara

#Radmila Rada Manojlović

'