AKTUELNO

Nakon hrvatskog primorja, glumac je otišao u Milano, gde se na žurki provodio sa poznatim srpskim damama.

Poznati glumac Džejmi Foks boravio je nedavno u Dubrovniku, gde je snimao film "Robin Hood: Origins", i nije krio koliko je oduševljen hrvatskim primorjem.

Međutim, utisak su mu pokvarila dva momka koja su ga, tokom večere u jednom restoranu, vređala na rasnoj osnovi.

Ipak, Džejmi nije prekinuo svoj boravak u ovom hrvatskom gradu, već je ostao do kraja snimanja, a zatim se uputio u Milano na Nedelju mode.

On je prisustvovao zabavi koju su organizovali Stefano Gabana i Domeniko Dolče, osnivači brenda "Dolce&Gabbana", nakon revije, a tamo su mu društvo pravile ni manje ni više nego srpske lepotice.

Naime, Danijela Karić i manekenka Tamara Nikolić Karić, koja je udata za Simona de Karića, takođe su došle u Milano kako bi prisustvovale najvažnijem modnom događaju godine.

One su tako pratioce na društvenoj mreži Instagram pratioce obaveštavale kako su se provodile na revijama, ali i na pomenutoj žurki, gde su se družile sa svetskim facama - između ostalog i sa Džejmijem.

- Neverovatan provod sa mojom ekipom - napisala je Tamara uz fotografiju.

Osim sa Foksom, Tamara i Danijela bile su u društvu egendarne urednice italijanskog utdanja magazina "Vog", Anom del Ruso, a fotografisale su se i sa Domenikom Dolčeom, kreatorom i suosnivačem kuće "Dolce&Gabbana".

Autor: M. Đurović

#Danijela Karić

#Džejmi Foks – Erik Morlon Bišop | Jamie Foxx - Eric Morlon Bishop

#Tamara Karić

'