AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Pevačica Mia Borisavljević već godinama uživa u skladnom braku sa kolegom Bojanom Grujićem, a kruna njihove ljubavi je ćerkica Ema.

Foto: Pink.rs

Mia je danas u emisiji Sanje Marinković "Magazin In" otkrila kako je počela njena ljubavna priča sa Bojanom, pa je ispričala da je upravo ona bila ta koja je napravila prvi korak u njihovoj vezi.

Ako nisam imala povratnu reakciju, nikad nisam ništa na silu radila. Što se tiče Bojana, tu sam morala da uradim sve jer je on onako flegmatičan i inertan. Mi smo se tako gledali i treptali, dok ja njega nisam prva poljubila. Ja sam sve njemu čitala iz očiju. Ta privlačnost kod mene više nije mogla da se kalkuliše i gotovo, bacila sam mu se u zagrljaj. On da se pitao verovatno bi stajao kao kip još godinu dana, još pet godina. On mi je uzvratio, oduševio se, što taj prvi korak nije na njemu, nego je probijen, njemu je teško da pravi te prve korake u svemu i ja sam uvek bila tu koja će da otključa vrata - rekla je pevačica i dobila gromoglasan aplauz svih u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored Mie, gosti Sanje Marinković u ovonedeljnom izdanju "Magazina In" bili su Anja Mit, Dragana Katić, Stefan Buzurović i Relja Popović.

Autor: R.L.

#Bojan Grujić

#Magazin In

#Mia Borisavljević

'