AKTUELNO

Smatra da se njihova veza nikad ne bi dogodila u spoljnom svetu.

Mnoge je nedavno iznenadilo kada je Marko Miljković na svom Instagram nalogu objavio da je raskinuo vezu sa Lunom Đogani, a da između njih postoje varnice i da im je veza bila u krizi prvi je javio portal Pink.rs.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Pink.rs

Večeras je voditelj Ognjen Amidžić u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" ugostio Marka Miljkovića, zajedno sa Teodorom Džehverović, Cvijom, Đotom i Katarinom Bogićević. Marko je na samom početku emisije govorio o vezi sa Lunom i zbog čega je imao potrebu da sve okonča javno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ja mislim da mene nije otpratila sa Instagrama. Nisam proveravao. Ja sam otpratio sve, i prijatelje i porodicu. Malo mi se taj Instagram smučio. Bio je jedan nesporazum između Lune i mene. Ja sam osećao potrebu javno da kažem kada je raskid, pošto je naša veza bila javna - rekao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je zatim demantovao glasine da su oni raskinuli zbog Lunine porodice, jer ga oni nisu prihvatili, a zatim istakao da je tačka stavljena, što znači da neće doći do pomirenja između nekadašnjeg zadrugara i pobednice druge sezone "Zadruge".

Foto: Pink.rs/D. Božović

Sve su to laži što se navodilo. Nema veze. Sve su to gluposti. Najveća je tu stvar što smo vezu započeli u veštačkim uslovima. To je problem. Ja nisam sto posto ja tamo. Ljudi su malo drugačiji tamo. Zavoleli smo se tamo. Desila nam se ljubav tamo, ali nije to to. Najverovatnije da smo krenuli u normalnim uslovima, ne verujem da bi stupili u vezu. Jedna od milion tih rijaltii veza treba da opstanu. Nema šanse da se pomirimo. Vidim da je tačka stavljena - dodao je Miljković.

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'