AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Vladimir Tomović privlači veliku pažnju javnosti koja prati najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu" već nedeljama unazad zbog toga što čini deo ljubavnog trougla u kom su još i Dragana Mitar i Edis Edo Fetić. Vladimir je više puta priznao da se zaljubio u Draganu, a trenutno niko ne može sa sigurnošću da tvrdi kome će se Mitrova prikloniti. Međutim, ono što niko nije očekivao jeste da se danas, kada Vladimir proslavlja slavu, oglasi njegova devojka!

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo se spekulisalo o tome da Vladimir napolju ima devojku, ali niko nije znao ko je ona niti detalje njihove veze. No, ona je sada odlučila da se oglasi i svom dečku čestita slavu.

Ljubavi, srećna slava! Da u zdravlju i veselju slaviš još dugi niz godina! Ne želim da dužim, svi su dobro, ne brini! Znam koliko ti je teško što danas nisi sa dragim ljudima i porodicom, ali ti si jak. Niko od nas ne bi voleo da te gleda tužnog, provedi dan u miru. Ljubim te puno, dobro znaš sve! Mašina polu-ujna. P.S. Srećna slava i svim zadrugarima koji slave - napisala je ona.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da se Vladimir ponaša kao slobodan momak u ''Zadruzi'', te ne prestaje da juri Draganu, ovo pismo je očigledno šokiralo sve, a šta će se u nastavku dešavati videćemo.

Autor: Pink.rs

#Devojka

#Vladimir Tomović

#Zadruga

'