AKTUELNO

Voditeljka je nakon razvoda od glumca i raskida sa teniserom, ponovo u vezi sa jednim bivšim dečkom.

Nakon razvoda od glumca Branislava Lečića, Nina Radulović Lečić uplovila je u romansu sa teniserom Filipom Krajinovićem.

Međutim, nakon samo tri meseca, Nina je ostavila mlađanog tenisera, ali nije gubila vreme.

Foto: Instagram

Naime, izgleda da se lepa voditeljka vratila bivšem dečku, sa kojim je imala romansu pre udaje za Lečića.

U pitanju je tridesetdvogodišnji Kotoranin, vojnik, sa kojim je Nina pre dve nedelje viđena u jednom prestoničkom restoranu.

- On je veoma kulturan, ali i ambiciozan čovek, kome je vojska na prvom mestu. Rodom je iz Kotora i potiče iz imućne porodice. Nina i on su imali veliku ljubav pre nekih osam godina, ne znam zašto su se rastali, da li zbog njegove vojske ili nečeg drugog, ali ostali su u korektnim odnosima. Nakon njenog razvoda od Leke, češće su se čuli, a on je pre 15-tak dana bio u Beogradu baš zbog Nine. Video sam ih i mogu vam reći da je voditeljka blistala u njegovom društvu. Meni je to izgledalo kao susret iskrenih prijatelja koji jedno drugom još nisu sve rekli - rekao je izvor blizak lepoj Nini.

Foto: Instagram

On je dodao i da je posle tog susreta, vojnik otišao na specijalnu misiju u Afriku.

- Trenutno je u Africi, tamo će boraviti do kraja proleća. Koliko znam, dogovorio se s Ninom da se ponovo vide po njegovom povratku, a do tada će se čuti i dopisivati - tvrdi izvor.

Autor: Pink.rs

#Branislav Lečić

#Filip Krajinović

#Nina Lečić

#Nina Radulović

#voditeljka

'