AKTUELNO

Pevačica je tokom emisije nekoliko puta bila na ivici suza.

Zorica Brunclik se tokom gostovanja u emisiji "Rada sam", voditeljke Rade Radenović, prisetila osobe koja joj je prva pomogla u karijeri.

- Bora Spužić Kvaka mi je kupio pantalone, kaput, džemper, ma obukao me je od glave do pete. Sve što je kupio svojoj ćerki, kupio je i meni. Njegova mama i moja baka su se družile, mislim da sam čak i prvo otpevala njegovu pesmu, kada je odlučio da mi pomogne u karijeri - ispričala je Zorica i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

- Nisam bila rado viđen gost u njegovoj kući, jer su ga bili željni. On me je odveo u Beograd, jer je bend "Braća Karić" tražio pevačicu. Bila sam im kao sestra, čuvali su me. Ali smo se rastali posle godinu dana. Produžila sam dalje svojim putem, došla sam u Požarevac i pevala sam u hotelu "Avala", kada sam srela Novicu Uroševića, koji mi je komponovao prvu pesmu.

Foto: Printscreen Youtube

Nekoliko puta je bila na ivici suza tokom emisije, i to uglavnom kada je govorila o pokojnoj majci, što se dogodilo i kada je otkrila na šta je potrošila prvi bakšiš.

- Ja sam od svog prvog bakšiša otišla u zlataru i kupila mami prsten, koji je nosila dokle god je bila živa. Kad je umrla, oni su mi ga dali, a ja sam ga poklonila maminoj najboljoj drugarici - rekla je Zorica sa suzama u očima.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M. Đurović

#Rada Radenović

#Rada sam

#Zorica Brunclik

'