AKTUELNO

Neviđeni rusvaj za crnim stolom!

Zorica Marković je želela da se nadoveže na temu odnosa između Vladimira Tomovića, Edisa Eda Fetića, Dragane Mitar i Mine Vrbaški na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", ali je vrlo brzo nastao haos između Lepog Miće i Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost, Vladimir ima više obožavaoca ovde, nego napolju. Manipuliše... Kokošinjac, niko njih nije terao na to, same su pristajale. Neverovatna stvar da je sve isto ljubio, dizao, ponašao se. Sve što je radio kao muškarčina, a to su nečija deca, sestre, ćerke... A on vrlo morališe. On se ukanalio. Dresira pse, uspeo je i ove kokoške ovde. Mina Vrbaški, svi znamo dobro ko je i šta je - rekla je Zorica. Vladimir je mislio da je htela da kaže prostitutka, pa je krenuo da brani Minu, a onda je skočio Lepi Mića i nastao je haos.
Vladimir je sujetan, ovo sam čekao - rekao je Mića.
Smradu smrdljivi, ti si ljiga ljigava. Slino slinava - urlao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir zabranjuje Mini da se druži sa mnom - optužio ga je Lepi Mića, a Rade Lazić je rekao da zabranjuje i da se druži sa njim.

Nakon toga su Lepi Mića i Rade optužili Tomovića da im je indirektno pretio.

Da li sam rekao tvoje ime? rekao sam ko god bude pričao o meni loše, njemu ću - rekao je Vladimir Mići.

Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno, kako ne bi došlo do fizičkog kontakta, a žestoka svađa puna uvreda se nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Lepi Mića

#Vladimir Tomović

#Zorica Marković

'